Glimmerstick olovka za oči – postojana boja i kvalitetna njega

Home » Glimmerstick olovka za oči – postojana boja i kvalitetna njega

Za sve ljubitelje šminke, must-have za ljeto su šarene boje koje mogu da izdrže ljetne vrućine. I ovog puta kompanija AVON je tu da predstavi upravo takav proizvod – Glimmerstick olovka za oči u čak 24 nijanse za najraskošnije boje do sada, sa više pigmenata i bez razmazivanja.

Glimmerstick olovka ističe oči na klasičan način i lako se koristi – dovoljno je iscrtati liniju olovkom duž linije trepavica od unutrašnjeg ka spoljašnjem uglu oka ili na bilo koji drugi jedinstven način. Unaprijeđena formula sa vitaminom E i uljem sjemena šipka omogućava lako nanošenje bez tragova i razmazivanja. Klasična, kremasta olovka obogaćena vitaminima pruža preciznu definiciju oka. Olovka ne zahtjeva oštrenje, već radi po principu twist&go – ima vrh na izvlačenje koji omogućava lako iscrtavanje linija.

Glimmerstick olovka se može naći u 24 nijanse – 12 dijamantskih i 12 klasičnih dugotrajnih boja, za najrazličitije makeup stilove, moćan izgled i kreativnu slobodu. Kreiraj trendi makeup look sa više nijansi i boljom formulom! Provjeri zašto je AVON u poslednje tri godine dobio više od 300 nagrada za svoje proizvode!

Sve nijanse Glimmerstick olovaka za oči dostupne su po cijeni od 5,70 u AVON brošuri na linku: https://bit.ly/3txYqKd

 ***

O kompaniji Avon:

Avon se već 135 godina bavi ljepotom na drugačiji način. Avon je kompanija koja spaja ljude, koristeći snagu ljepote kako bi transformisao život žena na bolje. Milioni nezavisnih Avon Članova Kluba širom svijeta prodaju poznate brendove putem svojih društvenih mreža/kanala, gradeći sopstveni beauty biznis u kojem slobodno raspolažu svojim radnim vremenom. Avon se zalaže za rodnu ravnopravnost, osluškuje potrebe žena, glasno govori o problemima i podstiče pozitivne promjene. Preko Avona i Avon fondacije donirano je preko 1,1 milijarde dolara, sa fokusom na borbu protiv nasilja nad ženama i raka dojke. Dio je grupe Natura & Co. Saznajte više na www.avonworldwide.com