Očekujte više uz IPL tehnologiju i bezbrižno uskočite u ljetne outfite

Home » Očekujte više uz IPL tehnologiju i bezbrižno uskočite u ljetne outfite

Iako je poprilično zatoplilo, ostalo je još dovoljno vremena da pripremite svoje tijelo prije prvog odlaska na plažu ili u kratkim hlačama na planinarenje. Stvar o kojoj mislimo je glatka i mekana koža, jer dlake nisu dobrodošle u svim proljetnim outfitima koji su do sada spremno čekali u ormaru. Iako ste možda dugo bili vjerni određenoj metodi uklanjanja dlačica, vjerujemo da ste svakoj od njih pronašli mane. Od boli, iritacije, uraslih dlačica i crvenila, pa do kratkoročnih rezultata. Ako britvice mijenjate onako kako je preporučeno, shvatit ćete da ste tijekom života potrošili pozamašnu svotu novca na tretmane čiji rezultati traju tek jedan do dva dana. Dugoročno ulaganje u kvalitetan način uklanjanja dlačica uvijek je najisplativiji, a uz Philips Lumeu IPL serije 9000 možete očekivati više od tretmana uklanjanja dlačica jer pruža bezbolno, sigurno i jednostavno uklanjanje dlačica s cijelog tijela iz udobnosti vašeg doma.

Vrijeme je za SVE haljine

Onaj osjećaj kada prvi puta nakon zime obučemo haljinicu ili uskočimo u hlače koje će pomalo razgoliti naše noge. To je definitivno prvi znak da je zima davna prošlost. Vrijeme je toplije, sunčat ćemo našu kožu, a događanja će poprimati onaj vibe koji najviše volimo – zabavni. Zato je iznimno važno da iz ormara izvučete najbolje haljine, torbe i modne dodatke i krenete u smjeru nekog dobrog noćnog izlaska – zaslužili ste.

Pazite na svoju kožu

Proljetno sunce često zna biti opasnije od ljetnog jer na njega jednostavno nismo pripremljeni. Kako će dani pred nama trajati dulje i mnogo ćemo vremena provoditi na otvorenom, važno je uvijek nositi kremu sa zaštitnim faktorom. Napominjemo kako se IPL epilacija može primjenjivati cijele godine! Ipak, ljeti treba voditi računa o preporukama o izlaganju suncu ili korištenju solarija (u zavisnosti od uređaja). Univerzalni savjet je da ne koristite Lumeu 24 sata prije sunčanja i 48 sati nakon sunčanja i da obavezno zaštite svoju kožu izloženu suncu SPF-om jer ona sve pamti!

Inovacija u personaliziranim tretmanima uz tehnologiju SenseIQ i čak 450.000 bljeskova

Revolucionarna Philips Lumea IPL serije 9000 razvijena je u suradnji s dermatolozima, a potpuno je sigurna i jednostavna za korištenje, te je stoga postala neizostavni dodatak u svakoj ženskoj kupaonici. Posebno je dizajnirana da razumije vašu kožu uz inovativnu SenseIQ tehnologiju koja ju ujedno i njeguje. Naime, SmartSkin senzor detektira ton kože i nudi najugodniju postavku svjetla za prepoznatu nijansu, dok uređaj nježno djeluje i na najosjetljivijim područjima. Philips Lumea programirana je na 450.000 bljeskova, što je ekvivalent za 39 godina njegovog korištenja, a s 4 pametna nastavka uređaj  je potpuno prilagođen za optimalno korištenje na svim dijelovima tijela: lice, područje pazuha, bikini zoni i nogama.

Više ne pristajemo na kompromise i želimo da naša koža bude uvijek spremna i glatka i da bez problema možemo otići na plažu, skočiti iz hlača u haljinu ili pak spakirati torbu za vikend putovanje bez da razmišljamo o dlakama. Britvice, epilatore, depilaciju i sve druge bolne metode zaboravite. Neka vaša koža diše onako kao i vi. Philips Lumea IPL serije 9000 pruža lako uklanjanje dlačica s cijelog tijela, tako da glatkoću poput one iz salona možete postići iz svog udobnog doma. Osim toga, aplikacija Lumea IPL pruža kontinuiranu podršku i personalizirano vođenje tretmana. Philips Lumea prepoznaje potrebe vaše kože, prilagođava joj tretman te ju pritom i njeguje. Rezultat je glatka, mekana i svilena koža. Lumea je prvi izbor žena u svijetu koje su spremne svojoj koži pružiti najbolje. Sada ste spremni za sve ljetne avanture i trebate samo krenuti. Više o njoj možete potražiti ovdje.