Moyo brend – sinonim za praktičan i moderan dizajn

Home » Moyo brend – sinonim za praktičan i moderan dizajn
Kreativci koji stoje iza brenda Moyo – bave se proizvodnjom torbica, cekera, ruksaka, te svojim istančanim ukusom i talentom za dizajn – svakim novim komadom uveseljavaju mnoge dame. Moyo asesoari su idealni saputnici svake odjevne kombinacije, te joj daju lični pečat. Mogu se prilagođavati različitim stilovima i idealni su za ljeto.

Odlučivši se za ime Moyo – dobili su sve što su zamislili, jer upravo to ime – ima više značenja – srce, magija, čarolija, talisman dobre sreće i pozitivnih vibracija i to je upravo ono što predstavlja ove kreativce, ali i njihove torbe.

Moyo neseser, kao dodatak torbi od jute, a možeš ga nositi i zasebno kao torbicu kada ne želiš da kod sebe imaš puno stvari. Personaliziraj ga po želji slovom svoga imena ili inicijalima.

– Ideja o kreiranju torbi je došla spontano, pa su hobi i ljubav prema šivenju prerasle u malo ozbiljniju priču. Svaka naša torba je ručno rađena, s ljubavlju i ima svoje ime i osobnost – magiju! Tako npr. Urban ruksak može se koristiti kao torba za laptop, za vožnju biciklom, ali i šetnju sa djecom gdje će bez problema stati sve dječije stvari.

Sve torbe se dobro uklapaju u sve odjevne kombinacije. Rade se od kvalitetnih materijala, a za izradu koriste sve što se može proizvesti u našoj zemlji.

Širenje prodajne mreže

– Moyo proizvodi su dostupni online – putem njihove web straniceFacebooka i Instagrama  u Sarajevo publishing knjižarama, dok su platneni cekeri dostupni i u Duty free shopu aerodroma u Sarajevu. A,u planu im je i širenje prodajne mreže.