Ladies In by Jana: “Putovanje” za šarmantne Tuzlanke

Home » Ladies In by Jana: “Putovanje” za šarmantne Tuzlanke

Narodno pozorište u Tuzli sinoć, 26.5., bilo je u znaku promocije ljubavi, kulture i tolerancije, a kada tome dodamo i odlično raspoložene i šarmantne Tuzlanke, onda možemo reći da je i ovaj Ladies In ispunio sva očekivanja

Članice Ladies In zajednice uživale su u predstavi Putovanje. Duhoviti, ali i emotivni tekst Vahida Klopića – priča o neobično slučajnom susretu tri osobe na autobuskoj stanici, od kojih svaka ima poseban razlog za čekanje.

Networking, širenje kontakata, dobre zabave nije nedostajalo. Prijatelji projekta obradovali su mnoge dame poklon paketima koji su im izmamili osmijehe na lica.

I ovaj put interesovanje za ovakav skup bilo je veliko, broj gostiju se stalno povećava, a dame svaki put radosne odlaze sa Ladies In eventa…

Značaj projekta u Tuzli prepoznali su i mnogobrojni partneri koji svojim sudjelovanjem podržavaju ovaj događaj. I ove godine generalni pokrovitelj događaja je Jana.

Prijatelji projekta:

SWAROVSKI

CATRICE cosmetics

essence cosmetics

CPA doo Tojšići – Kalesija

#Phillips

Dolcela Podravka BiH

Gorsen

Tarčin Forest Resort and Spa Sarajevo – MGallery

Mak Zara

Boom Box BIH

Skinact

PLAZA Parfumerija

 Važno je pomjerati granice

Projekat Ladies In, ove godine ulazi u sedmu godina postojanja. Ladies In je zbog svoje specifičnosti i originalnosti, u 2016. godini proglašen najboljim događajem u našoj zemlji, a 2019. obilježena je kao godina – kada je Ladies In, kao projekat, izašao izvan granica Bosne i Hercegovine. Nažalost, period koji je iza nas, zaustavio je dalje širenje u regiji, ali je u najavi njegov nastavak. Za ovu godinu planirano je okupljanje  i promocije Ladies In zajednice i komunikacijske platforme u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Tuzli, Tešnju, Zenici, Goraždu, Bijeljini, Međugorju i Trebinju. Također, u planu su i događaji u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani i Skoplju. Važno je pomjerati granice.