Održan prvi Thalgo Masterclass: Druženje sa francuskom internacionalnom trenericom i najuspješnijim salonima u BiH

Home » Održan prvi Thalgo Masterclass: Druženje sa francuskom internacionalnom trenericom i najuspješnijim salonima u BiH

U ZTC Banja Vrućica u hotelu “Kardial” u organizaciji Orbico d.o.o. održan je prvi Thalgo Masterclass za najuspješnije salone Bosne i Hercegovine koji rade sa Thalgo asortimanom.

Na prvom Thalgo Masterclassu prisustvovali su najuspješniji saloni iz cijele Bosne i Hercegovine, gdje su imali priliku da nauče i podsjete se o samom brandu Thalgo, njegovim začecima, rasprostranjenosti, kao i o cijelom asortimanu. Pored teorijskog dijela, učili i dodatno su usavršili tehnike za praktični dio Source Marine Hydra-Fortifying tretmana, kao i anti-age tretman za Hyalu-Procollagene, a sve uz nadgledanje i savjetovanje internacionalne francuske trenerice za Thalgo, Elise Favreau. Po završetku Masterclassa podijeljene su zahvalnice I diplome svima prisutnim koji su uspješno savladali oba tretmana.

Brand Thalgo unosi morsku energiju u kozmetičke proizvode, dodatke prehrani i protokole koji revitaliziraju tijelo i um. Baš kao što more revitalizira tijelo i um, Thalgo je oduvijek kombinirao učinkovitost i dobrobit.Osnivač i vizionar farmaceut, André Bouclet uvijek je bio strastven za regenerirajuću moć mora. Godine 1964. stvorio je Thalgo (kombinacija “Talassotherapy” i “Algae”), prvi laboratorij specijaliziran za proizvode za njegu kože na bazi algi i morskih ekstrakata, namijenjen medicinskom svijetu i centrima za talasoterapiju. Danas nam više od 12.000 profesionalaca u salonima ljepote, toplicama i talasoterapijskim centrima daje svoje povjerenje širom svijeta, uključujući 500 hotelskih toplica i 30 centara za talasoterapiju širom svijeta.

Predstavljen je najnoviji spa tretman “Mer des Indes” prvi ritual harmonizacije inspirisan ajurvedom i zasnovan na nauci o Marmi koji vraća harmoniju uma i tijela.

Nova tehnika je dodatno prikazana u salonu “Harmony”, Banja Luka, ambasadoru za Thalgo u Bosni I Hercegovini, za što su dobili i značajno priznanje od strane principala.

Ove godine Thalgo obilježava 20.godišnjicu svog kultnog proizvoda Reviving Marine Mist – prirodna morska voda u spreju obogaćena sa 92 minerala, koji je idealna 5-U-1 PRILIKA ZA PUTOVANJE!

Jutarnje osvježenje, rehidracija tokom dana, trenutna energija protiv umora, blistavost u svakom momentu I večernja remineralizacija I regeneracija.

Raspršite u oblaku po cijelom licu i vratu, držeći bocu dvadesetak centimetara dalje i izbjegavajte kontakt s očima i usnama. Ostavite da djeluje 1 minutu, a zatim obrišite višak suhom maramicom.

Prvi Thalgo Masterclass je uspješno održan u Bosni i Hercegovini, a svim salonima koji su svojim prisustvom uljepšali ovaj spektakularni događaj, domaćinu ZTC Banja Vrućica, ambasadoru za Thalgo salon “Harmony” cijeli Orbico tim SP divizije se zahvaljuje od srca I nadamo se skorašnjem druženju.