Uz odlično razrađen plan možete se dotjerati za nekoliko minuta i izgledati savršeno za posao. Dobar plan obuhvata način djelovanja koji se odnosi na svaki dan, a obuhvata redoslijed sređivanja, što se odnosi na šminkanje i odijevanje…

Pokažite sigurnost

Biranje odjeće dan prije, navečer, ponekad je bolje rješenje jer ćete tako jedino moći u miru razmisliti šta vam je najbolja kombinacija. Savršeni poslovni izgled proizilazi iz plana, a zahtijeva smirenost i staloženost te samopouzdanje. Želite li ostaviti snažan dojam na poslovnom sastanku, osim svog dobrog izgleda, trebate pokazati sigurnost u sebe i svoje mogućnosti.

Postići savršen poslovni izgled moguće je uz više faktora. Potrebno je imati smisao za odijevanje i kombiniranje, kako boja tako i različitih odijevnih materijala. Želite li na sebe staviti više boja, morate paziti kako ne biste postigli suprotan efekt od onog kojem ste se nadali.

Najsigurnija opcija kada se o bojama radi su sve nijanse sive u paru s bijelom i crnom. Neki će reći klasično i možda dosadno, ali činjenica je da su neutralne boje najbolje za skoro sve poslovne prilike.

Zaštitni znak

Upravo pomoću njih ostavljate dojam ozbiljne i modno osviještene osobe koja zna kako se odjenuti u određenom trenutku. Sako, košulja i hlače postali su na neki način zaštitni znak poslovnog izgleda. Međutim, osim njih, moguće je određeni poslovni look postići korištenjem odjeće kao što su tunika, vesta i haljina. Haljina u kombinaciji s lijepim čarapama i štiklama postići će izgled kakvom ste se nadali. Uz nju možete kombinirati salonke ili čak čizme s potpeticom.