Budite bezbrižne bez dlačica uz Philips Lumeu IPL serije 9000 i pridružite se preko 3,5 miliona zadovoljnih žena širom svijeta

Home » Budite bezbrižne bez dlačica uz Philips Lumeu IPL serije 9000 i pridružite se preko 3,5 miliona zadovoljnih žena širom svijeta

Inovacija u personaliziranim tretmanima uz tehnologiju SenseIQ i čak 450.000 bljeskova

Topliji dani donose nam brojna veselja, od putovanja do uživanja u sunčanim i toplim danima. No, s njima dolaze i neke slatke beauty brige hoćemo li obući haljinu, jesu li naše noge spremne na suknju iz nove kolekcije i u konačnici kako da nam noge, pazusi i ostali dijelovi tijela ostanu besprijekorno glatki što je duže moguće.

Tada najčešće pribjegavamo raznim depilacijama, od onih s voskom ili britvicom do onih sa šećernom pastom. Ipak, ove metode su često bolne i mogu stvoriti nove probleme poput uraslih dlačica i mrskih nam kvržica na koži. Srećom, Philips se pobrinuo da smo uz njih bezbrižne, bez dlačica, te je kreirao svoj najbrži i najučinkovitiji IPL uređaj dosad – Philips Lumeu serije 9000.

Philips Lumea IPL serije 9000 zahvaljujući tehnologiji SenseIQ prepoznaje vaš tip kože i preporučuje vam idealan intenzitet tretmana prilagođen samo vama. Upravo zahvaljujući toj tehnologiji, možete bez straha odstranjivati dlačice i na osjetljivim područjima, bez iritacije, bez oštećenja i bez boli. Philips Lumea Serije 9000 IPL s tehnologijom SenseIQ i s čak 450.000 bljeskova prilagođava se vašoj koži, pruža personalizirane tretmane te brzo i bezbolno odstranjuje dlačice bez crvenila i iritacija, a vi ćete uživati u glatkoj koži bez dlačica do čak 6 mjeseci.

SmartSkin senzor procjenjuje koji je od pet ponuđenih tretmana idealan za vašu kožu. Nakon tog prvog koraka, samo prislonite Philips Lumeu serije 9000 na kožu i pustite da svjetlosni impulsi odrade svoje. Oni se zaustavljaju tačno tamo gdje treba, u korijenu, gdje uspavljuju rast dlačica što je u konačnici rezultat glatkih nogu bez crvenila i iritacija. Razvijena je u saradnji s dermatolozima stoga je potpuno sigurna i jednostavna za korištenje.

IPL tehnologija koja odgovara vašem tipu kože

IPL (eng. Intense Pulsed Light) je tehnologija pulsirajućeg svijetla visokog intenziteta, a primjenom svjetlosnih impulsa uspavljuje se rast dlačica te se sprječava njihov ponovni rast. Prvih 4 do 5 tretmana moraju se napraviti svake dvije sedmice, a studije su pokazale da su dlačice reducirane do 92 % već nakon 3 tretmana. Sljedećih 8 tretmana rade se u razmaku od 4 do 8 sedmica i nakon 12 tretmana, možete očekivati glatku kožu do čak 6 mjeseci.

 Pametni nastavci posebno dizajnirani za obline tijela

Sa četiri pametna nastavka uređaj je potpuno prilagođen za optimalno korištenje na svim dijelovima tijela: lice, područje pazuha, bikini zona, te za veće površine kao što su noge, ruke i stomak, dok je učinkovit na gotovo svim tipovima kože i boje dlačica, odnosno na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama, te nijansama kože od vrlo bijele do tamnosmeđe. Idealna učinkovitost uređaja, stoga je, kada je kontrast između dlake i kože što veći, dok je korištenje Lumee IPL sigurno, bezbolno, ali i jednostavno.

Sjajan saveznik u borbi protiv dlačica s kojim se ostvaruju dugotrajni rezultati, uređaj koji štedi novac i vrijeme a ima jednaku učinkovitost kao i tretmani u salonima, Philips Lumea mnogim damama brzo postaje omiljeni beauty gadget. Modernog dizajna, lagana i praktična, Lumea je zasigurno uređaj od kojeg ne odvajate ni kada ste na putovanjima, jer garantuje da u svaki novi životni trenutak zakoračite bezbrižno.

Link na page Philips stranice: 

https://www.philips.hr/c-e/pe/lumea.html?origin=17_bih_bih_lumeaq22022_pr___awa_ladiesin_prarticle&utm_source=pr&utm_medium=paid_pr&utm_campaign=lumeaq22022&utm_content=ladiesin&utm_term=story