Prepoznajte GALA HOME kvalitetu i opremite dom renomiranim evropskim proizvođačima

Home » Prepoznajte GALA HOME kvalitetu i opremite dom renomiranim evropskim proizvođačima

Pravo je vrijeme za uređenje doma jer su kuhinje iz GALA HOME Showrooma, kao i izložbena bijela tehnika sniženi u pola cijene

Moderan način života, specifične želje kupaca te sve više tehnologije u našim domovima stvorilo je potrebu za dodatnim elementima koji se trebaju uklopiti u postojeće okruženje i namještaj. Kada potrošači traže jedno mjesto na kojem će pronaći sve za namještaj po mjeri, prava je adresa  www.galagroup.ba/o-nama/ koji se svojom ponudom proizvoda i usluga za opremanje doma i izradu namještaja pozicionirao pri samom vrhu tržišta.

Glavne prednosti koje očekuju kupce su:

  • kvalitetni proizvodi renomiranih europskih proizvođača
  • arhitektonske usluge
  • stručno i ljubazno osoblje
  • online korisnička podrška s individualnim pristupom svakom klijentu

 

Namještaj po mjeri ostvaruje sve želje kupaca

Svi koji su u potrazi za funkcionalnim i suvremenim komadom namještaja koji će se uklopiti u dom, posežu za namještajem po mjeri. GALA HOME nudi sve potrebno za izradu takvog visokokvalitetnog namještaja: pločasti materijal, okove za namještaj, ručkice i vješalice, podnice, sudopere i slavine. U ponudi su proizvodi renomiranih brendova Egger, Amica, Elica, kao i Fundermax, Decospan, Rehau, Deante, Häfele, Laguna, Gamet, Emuca, Blanco, DeWalt te Bernarda kreveti i madraci

  • Amica galagroup.ba/kategorija/bijela-tehnika/ brand visokokvalitetnih kućanskih uređaja s više od 70 godina tradicije te su sinonim za visoku razinu sigurnosti i standardu kvalitete, što potvrđuju brojni certifikati i zadovoljni korisnici. Odgovarajući na potrebe potrošača, pružaju rješenja koja olakšavaju i čine održavanje kućanstva ugodnijim, a kod nas pronađite Amica ploče, hladnjake, perilice posuđa i pećnice.
  • Elica galagroup.ba/kategorija/bijela-tehnika/nape/  je  vodeći svjetski proizvođač kuhinjskih napa za kućanstvo. Nudi ugodan dizajn u kombinaciji s dobrom kvalitetom. Proizvodi su jednostavni za korištenje te će se uklopiti u svaki prostor.
  • Eger décor galagroup.ba/plocasti-materijali nudi širok izbor pločastih materijala koji su, u odnosu na puno drvo stabilniji, dostupni u više dimenzija, a sama je sirovina bolje iskorištena.

U GALA GOME ponudi potražite oplemenjenu ivericu, akcent trake, kuhinjske radne ploče, medijapan te compact ploče.

 Sve izložbene kuhinje i bijela tehnika u Gala Home Showroom-u snižene su 50%

GALA HOME Showroom je izložbeni salon koji je svakodnevna inspiracija brojnim posjetiteljima, uključujući kupce, stolare, arhitekte. U njemu su izložene su kuhinje, dječje sobe, bijela tehnika zajedno s raznovrsnim izborom okova, sudopera i slavina, a trenutno su sve izložbene kuhinje te odabrana Amica i Elica bijela tehnika snižene 50%.

Dođite u GALA HOME Showroom radnim danom od 8.00 do 18. 00h, te subotom od 8.00 do 13.00h, odaberite nešto po svom i pretvorite kuću u dom!