Porodični filmovi za dobar užitak…

Filmovi uz koje će uživati roditelji, ali i djeca

Tom i Jerry

Klasična animirana televizijska serija postaje live action/animirani film u kojem se nestašni miš Jerry useljava u hotel uoči velikog vjenčanja i prisiljava planera vjenčanja da uključi i Toma s planom da ga se riješi. U međuvremenu se pojavi još veća prijetnja zbog koje su Tom i Jerry prisiljeni surađivati ​​kako bi spasili stvar.

Beethoven

Bernardinac Beethoven i velika grupa drugih štenaca ukradeni su iz prodavnice kućnih ljubimaca. Lopovi Harvi i Vernon imaju opak plan, međutim, Beethoven uspijeva da im pobjegne i utočište nađe kod porodice Newton. Pas postaje miljenik cijele porodice i uživa njihovu ljubav i poštovanje, ali lokalni veterinar doktor Herman, inače blizak saradnik Harvija i Vernona pokušava da ga ubije…

Ljepotica i zvijer

Dobro poznatu bajku Ljepotica i zvijer ovoga puta možemo doživjeti kroz fenomenalan porodični film, Disney produkcije. Glavnu ulogu igra Emma Watson uz fantastičnu glumačku ekipu koju čine Luke Evans, Ewan McGregor, Dan Stevens, Ian McKellen, Emma Thompson, Josh Gad… Adaptaciju ove klasične bajke o ljubavi između monstruoznog princa i prelijepe mlade djevojke učinili su nezaboravnim.

Smisao života jednog psa

Priča nije istinita, ali vrijedna je gledanja – drugačija od većine psećih, filmskih priča. Radnja prati Baileya, psa i njegova razmišljanja o postojanju. Baileyev vlasnik je Ethan – priča o prijateljstvu psa i čovjeka prekida se kada Bailey umire. No, to je tek početak – pratimo Baileyeve reinkarnacije sve do finala filma kada zatvara krug života…

Zov divljine

Zov divljine donosi priču o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tokom zlatne groznice 1890-ih. Kao novajlija u ekipi pasa za dostavu – a kasnije i njihov vođa – Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine.