Saint Laurent vam donosi set od 12 muzičkih ploča koje će vas oduševiti

Ako volite modu ovog brenda, voljet ćete i muziku.

Muzika je nesumnjivo uvijek igrala veliku ulogu u Saint Laurent-u, a sada, umjetnički direktor Anthony Vaccarelli ponovo oživljava Saint Laurent Rive Droite carstvo muzike lansiranjem FREQUENCIES ekskluzivnog seta od 12 ploča sa originalnom produkcijom njihovog saradnika, francuskog elektronskog muzičara Sebastiana.

Umjetnik i producent sarađuje sa kreativnim direktorom brenda Anthonyjem Vaccarellom još od 2017. godine, stvarajući originalnu muziku za revije, i upravo je ona ta koja će se naći na ovim pločama, dajući vam utisak da sjedite u prvom redu na nedjelji mode.

Proširujući svijet muzike i zvuka, Anthony Vaccarello dizajnirao je i nove bežične zvučnike u saradnji sa Bang & Olufsen kompanijom, pod nazivom Beosound Edge. Dizajniran da pruži izvanredna iskustva zvuka, sa pojačanom akustikom i inovatnivnim elegantnim dizajnom.

Od zimskih skija Saint Laurent Rive Droite i Anthoni Vaccarello zasigurno postaju tačka gdje se moda, umjetnost, muzika i supkultura stapaju. Ovaj ogranak slavne modne kuće osmišljen je kako bi od svog stilskog pravca načinili prepoznatljivi lifestyle, piše elle.rs Pažljivo i neočekivano – uspjevaju u tome da nas svaki put iznova impresioniraju.