Moderne torbice poznatih brandova su konačno na sniženju!

Svi volimo sniženja. U našoj zemlji je uveliko počela rasprodaja, a posebno smo sretni jer su sniženi naši omiljeni high street brendovi. Tako smo za vas obišli radnje i pronašli super jeftine moderne torbice za svaki dan!

Ove godine popularne su baguette torbice, pletene, ali uvijek možemo pronaći i klasične modele u crnoj ili nekoj drugoj boji. No, ako razmišljamo pametno sada je i pravo vrijeme za kupovinu shopper kožne torbe koja će nam dobro doći nakon ljeta kad krenu velike obaveze.

Ukoliko tražite torbicu, bez obzira na model, sada je najbolje vrijeme za kupovinu jer je ponuda još uvijek velika, a cijene sve niže. U nastavku možeš pronaći najzanimljivije modele koji se trenutno nalazi na rasprodaji.

Zara torba – 59,95KM

Kožna torba za nošenje preko tijela, dostupna u više boja. Vanjski dio napravljen je od prošivene isprepletene kože. Remen za nošenje i podstava sa džepom. Zatvara se patentnim zatvaračem.

Zara torba – 45,95KM

Zelena kutija torbica na kojoj se nalazi isprepleteni ratan. Lanac za nošenje preko tijela. Na njoj se nalazi ukrasna i magnetna kopča.

Zara torba – 59,95KM

Torbica bež boje u obliku kutije. Isprepletena je s vanjske strane. Na njoj se nalazi odvojivi lanac za nošenje na ramenu s perlicama. Zatvara se magnetnom kopčom.

Zara torba – 45,95KM

Torba je u obliku kutije i dostupna je u nekoliko boja. Isprepletena je s vanjske strane. Na njoj se nalazi ručka, odvojivi lanac za nošenje preko tijela, postava i metalna kopča.

Mango torba – 45,95KM

Mango torba – 45,95KM

Mango torba – 49,95KM

Massimo Dutti torba – 149,00 KM

Massimo Dutti torba – 89,00 KM