(VIDEO) Munira Rira Mahmutović predstavila novu kolekciju: Budite svoje, prisutne, samouvjerene i drugačije

Home » (VIDEO) Munira Rira Mahmutović predstavila novu kolekciju: Budite svoje, prisutne, samouvjerene i drugačije

Munira Rira Mahmutović prepoznatljivo je lice u svijetu mode i ljepote. Dugogodišnje je njeno iskustvo – kako u uljepšavanju žena kroz njen beauty centar, tako i kroz modne kombinacije koje kreira za sebe i sebi drage žene, ali i one koje su prepoznale kvalitet i unikatnost. Prije nekoliko dana predstavila je novu kolekciju Brenda Riri High Fashion na prvom fashion partyu – koja nosi naziv Be Present (Biti prisutna).

Kolekcija je namijenjena damama koje žele biti, itekako, primijećene, zapažene i koje žele zablistati u bilo koje doba dana. Ona uči žene da budu ponosne na svoje tijelo, te da budu primijećene u svakoj odjevnoj kombinaciji. Ovoga puta, kolekciju čini cjelodnevni outfit, što znači da kratki kimono možete kombinirati s hlačama ili šorcem, bilo da imate poslovni ručak ili ste se spremili za plažu.

Emina Vejsliović – zaštitno je lice Riri High Fashion kolekcije, proljeće/ljeto 2021.

Eventu je prisustvovalo 50-ak dama koje su oduševljene novim komadima. Poželjele su ih odmah imati u svojim ormarima. Naravno, za vruće ljetne noći i za samouvjerene žene tu su kombinacije od crno-bijelih čipkanih materijala napravljenih tako da pristaju apsolutno svakoj ženi.

Riri High Fashion je brend koji se trudi na našoj modnoj sceni ženama ponudi nešto drugačije, unikatno i odjeću koju možete imati u svom ormaru, te je obući u svakoj prilici. Budite svoje, prisutne, samouvjerene i drugačije. Uz Riri je sve navedeno moguće!

#bitilijepasebi je hashtag koji prati svaku njenu kolekciju. Najvažnije je da žene vole svoje tijelo, te da budu zadovoljne sobom. Više informacija o kolekciji, ali i o beauty tretmanima: Modis Medical beauty Centar Kulovića 5 Telefon. 062/376-501 @modis_beautysalon Instagram: riri_high_fashion,