L’OCCITANE trgovina ponovo u Sarajevu

Home » L’OCCITANE trgovina ponovo u Sarajevu

Svi ljubitelji prirodne i luksuzne kozmetike u prekrasnom Sarajevu od sada mogu prošetati mirisnom provansalskom trgovinom brenda L’OCCITANE en Provence i isprobati vrhunske proizvode za njegu lica, tijela i kose.

Za one koji ne znaju brend L’OCCITANE en Provence nam dolazi iz Provance, slavi običaje i tradiciju Mediterana te odiše dobrodošlicom, vedrinom i gostoljubivošću. Na tržištu nudi vrhunske francuske proizvode za njegu lica, tijela i kose, koji očaravaju svojim mirisima, teksturama, djelovanjem i trajanjem.

Svi L’OCCITANEOVI proizvodi temelje se na prirodnim aktivnim sastojcima, odnosno visokokvalitetnim biljnim i eteričnim uljima, te karite maslacu koji je njegov prepoznatljivi pečat.

Žuta boja je boja L’OCCITANA, ona slavi toplinu provansalskog sunca te toplinu i dobrodošlicu ove neponovljive regije. Brend je poznat i po društvenoj odgovornosti te vrijednostima koje zagovara od samih početaka – očuvanje bioraznolikosti, borba protiv sljepoće koja se može spriječiti, poštovanje prema ljudima i prema planetu, te drugima na bazi kojih svake godine sudjeluje u dobrotvornim aktivnostima na globalnoj i lokalnoj razini kroz L’OCCITANE fondaciju. Sarajevski kupci se sigurno sjećaju da L’Occitane jednom godišnje proizvede očaravajući sapun ili balzam od čije prodaje svi prihodi idu u ovu fondaciju.

Nova L’OCCITANE trgovina u BBI centru odiše poznatim aromatičnim, cvjetnim i gurmanskim mirisima iz Provanse i jednostavno poziva na uživanje i opuštanje. L’OCCITANE proizvode potrebno je doživjeti da biste se zauvijek zaljubili u njih, preko neodoljivog mirisa do predivno nježnog dodira na koži.

Stručne i ljubazne estetske savjetnice u trgovini rado će vam pomoći vrijednim i praktičnim savjetima za vašu beauty njegu ili pri odabiru proizvoda za sebe i poklona za najdraže, upakiranih u prekrasne L’OCCITANE poklon kutije.

Povodom ponovnog vraćanja na bosanskohercegovačko tržište, L’OCCITANE vas poziva u svoju novu trgovinu u BBI centru gdje prvih 100 kupaca koji ostvare kupovinu veću od 50KM daruje sa fantastičnim poklonima.