Novi trend oblikovanih obrva: Jeste li probali „Fluffy brows“?

Home » Novi trend oblikovanih obrva: Jeste li probali „Fluffy brows“?

U posljednjih nekoliko godina trendovi oblikovanja obrva na razne načine postali su sve učestaliji. Jedan od novih načina oblikovanja obrva nam se učinio mnogo zanimljivim. Riječ je o obrvama koje puštate da narastu, češljate ih uvis i tako dobijete uz malo truda prirodne i izražajne obrve.

Kako bi došla do ovih prirodnih obrva, potrebno je malo strpljenja: pustite da vam obrve rastu dok im se ne obnovi prirodni oblik. Ako je potrebno, možete podržati rast nekim serumom bogatim vitaminima.  Čim su obrve lijepe i guste, počešljajte ih prema gore i izvucite četkicom za obrve. To se u početku može činiti neobično, ali području oko očiju daje potpuno novi izraz: vaš pogled odmah izgleda budniji i otvoreniji!

Olovkom za oči možete sakriti i popuniti prostor koji je ostao prazan tako što ćete iscrtati dlačice. Uz fluffy brows, obrve ne smiju biti uređene na način koji im daje konturu ili mijenja boju, jer će u suprotnom izraz izgledati vrlo oštro i više neće biti prirodan! Na kraju, zagladite obrve prema čelu nekim gelom za obrve.

To daje volumen te još više naglašava područje oko očiju. Čak i male, tvrdoglave dlake mogu se ukrotiti gelom za obrve. Savjet: kombinirajte prirodni, suptilni make up s paperjastim obrvama.