Popularna pjevačica Selena Gomez našla se na naslovnici australijskog Voguea za mjesec juli/avgust, za koji je govorila o kuhanju, stvaranju sigurnog doma i pronalaženju sreće u životu. Povod za naslovnicu bilo je i lansiranje pjevačicinog brenda kozmetike “Rare Beauty”.

Za poznati magazin, pjevačica je govorila o svom povratku muzici, a posebno je naglasila kako je spremna za povratak na televiziju nakon dugog izbivanja s malih ekrana.

Gomez se na fotografijama za naslovnicu pojavila u nekoliko neobičnih kombinacija, od žuto-zlatne košulje, preko voluminozne metalik haljine do ljubičaste jakne sa krznenim rukavima.

Također, još jedan razlog Seleninog intervjua i naslovnice za australijski Vogue jeste lansiranje njenog kozmetičkog brenda “Rare Beauty” u ovoj, ali i drugim zemljama jugoistočne Azije. Moj cilj s ‘Rare Beauty’ bio je srušiti nerealne standarde ljepote. Iz ličnog iskustva sam vidjela kako ti nemogući standardi ljepote imaju loš utjecaj na moje mentalno zdravlje i znam mnogo ljudi koji su se tako osjećali. Zbog ovoga mi je bilo važno da sa ‘Rare Beauty’ mogu stvoriti siguran, ugodan prostor u ljepoti i šire, koji podržava mentalno blagostanje naše zajednice, pojasnila je Gomez.