Ovo je frizura koja će biti najpoželjnija ovog ljeta!

Pitanje je dana kada ćemo zakoračiti u prve ljetne dane. Ono što nas privlači kada je toplo vrijeme jest opuštenost koja vlada u modnom i beauty svijetu. Također u ovu priču sjajno se uklapa i jedna ležerna frizura, a koja već sada broji milionske preglede na društvenim mrežama.

U kategoriju omiljenih frizura definitivno pripada izgled kose kao da smo se netom vratili s plaže; blago valovita frizura stilizirana pijeskom i morskom soli izgled je kojem nerijetko težimo i na gradskom asfaltu, zato ne iznenađuje da je jedna frizura već sada postala pravi gorući trend.

Riječ je o ‘mermaid waves’ frizuri koja je zapravo mrvicu opuštenija inačica popularnih beach wavesa, pa tako ova frizura nešto preciznije imitira izgled kose nakon što izađete iz mora i prepustite se upijanju sunčevih zraka.

Ono što volimo kod ove frizure jest to što odlično pristaje baš svim dužinama, kao i tipovima kose, a možete je napraviti na razne načine.

Onaj brži je uz pomoć toplinskih uređaja za njeno stiliziranje, primjerice uvijača ili pegle, dok sličan efekt možete postići i nešto prirodnijom metodom, odnosno polusuhim pletenicama koje ćete ostaviti preko noći da se osuše.

Bitan korak kod ove frizure je taj da uvijanje započnete nekoliko centimetara od vrha glave, čime ćete postići onaj pravi, prirodni efekt ovih omiljenih valova!