Novi koncept uživanja za cijelu porodicu – Work& Joy!

Planinski predjeli, brojne prirodne atrakcije, kao i raznolik sadržaj, nešto su što svake godine upravo na ovu planinu dovodi brojne posjetitelje

Zlatibor, kao jedna od najljepših srpskih planina, godinama važi za destinaciju koja zna da ugodi svačijem ukusu. Planinski predjeli, brojne prirodne atrakcije, kao i raznolik sadržaj, nešto su što svake godine upravo na ovu planinu dovodi brojne posjetitelje.

Iako je Zlatibor lijep u svako doba godine, ljeto je vrijeme kada je priroda najljepša, što užitak i boravak na ovoj planini čini potpunim i zagarantovanim! Stoga, ne propustite priliku da ovog ljeta odaberete vaš promotivni paket i uživate u planinskim predjelima Zlatibora uz posebne pogodnosti u hotelu Zlatibor Mona.

Jedna od ljetnih ponuda ovog hotela, pod nazivom Work&Joy, namijenjena je savršenom odmoru za cijelu porodicu i podrazumijeva boravak uz 20% popusta u periodu od 18. juna do 31. augusta. Osnovnu pogodnost ove ponude čine, s jedne strane odmor i relaksacija, a s druge mogućnost rada za sve one kojima je to potrebno. Shodno tome, za idealan rad na planini, u hotelu su obezbjeđeni co-working prostor za roditelje, sala za sastanke, kao i svi neophodni uslovi potrebni za neometano obavljanje posla.

Paket sadrži i cjelodnevne animacije uz profesionalne animatore u Monici igraonici, što roditeljima koji rade daje mogućnost da za to vrijeme njihovi mališani imaju ispunjen dan. Pored igraonice, tu je i kino gdje najmlađi posjetitelji mogu pogledati najkvalitetnije dječije projekcije.

Za trenutke koje želite da provedete zajedno, obezbjeđena je i gratis vožnja Gold gondolom za cijelu porodicu. Također, nakon aktivnog dana na planini, možete se opustiti i uživati u sauna svijetu, bazenu za rekreaciju, kao i toplim bazenima za relaksaciju u wellness centru Inspirium – mirnoj oazi koja je kreirana za potpun odmor duha i tijela.

Pored opuštanja u wellnessu, u hotelu možete probati i brojne lokalne specijalitete, koji stručni tim kuhara svakog dana priprema u nacionalnom restoranu i vinskom podrumu Perun. Na meniju se nalaze tradicionalna jela zapadne Srbije, ali i brojni specijaliteti inostranih kuhinja.

Okolina Zlatibora prijavit će svim ljubiteljima prirode koji mogu uživati u otkrivanju zanosnih predjela, jezera, etno sela i pećina, a za sve one koji se opredijele za obilazak centra, tu su brojni kafići i restorani idealni za predah uz tople napitke i ukusne specijalitete zapadne Srbije.

U blizini centra i svih planinskih atrakcija, smješten je hotel Zlatibor Mona, nadaleko poznat po sjajnoj usluzi, kao i zadovoljnim gostima koji ga iz sezone u sezonu rado posjećuju. On raspolaže velikim smještajnim i kongresnim kapacitetom, kao i brojnim sadržajima za opuštanje, uživanje i animaciju, i pravo je mjesto za sve ljubitelje kvalitetnog odmora.

Kako bi se tokom trenutne epidemiološke situacije gosti osjećali što prijatnije i sigurnije, zaposleni hotela Zlatibor Mona posebnu pažnju poklanjaju primjeni preventivnih mjera, što potvrđuje certifikat Čisto i sigurno (Clean & Safe), koji je dodijeljen ovom hotelu.

Ne propustite priliku da rezervišete boravak u hotelu Zlatibor Mona i sebi i najdražima poklonite pravi proljetni odmor uz 20% popusta i druge pogodnosti! Više o paketu Work&Joy na sajtu hotela www.monazlatibor.com