Kada tragamo za savršenom Skincare rutinom, tragamo za proizvodima koji će našoj koži, posebno u ovim ljetnim danima ponuditi dugoročne i vidljive rezultate u što kraćem roku. 

Na listi najprodavanijih proizvoda za njegu cijelog tijela je i AQUA MINERAL TOTAL SILK BODY SCRUB, kreiran da ukloni mrtve ćelije i sve druge nečistoće koje gase prirodni sjaj kože.

Njegova savršeno izbalansirana formula sadrži minerale Mrtvog mora, ulja sjemenki suncokreta i jojobe, te posebno hranjivo ulje čistog argana.

Stoga, i ne čudi što je ovaj magični spoj u samo jednom proizvodu postao omiljeni i must have piling u beauty torbicama žena širom svijeta.

Već nakon prvog nanošenja i korištenja, koži vraća prirodan sjaj i ton, te je čini mekšom i svilenkastom. Koristi se jednom sedmično, a ukoliko je vašoj koži potrebna dodatna hidratacija, nakon pilinga obavezno nanijeti i Blissful puter za tijelo.

AQUA MINERAL TOTAL SILK BODY SCRUB limitiranu ponudu sada imate na www.inshop.ba po specijalnoj ljetnoj cijeni od 49,95 KM, s popustom -70%.

Kompletan Aqua Mineral asortiman dostupan u BiH također možete kupovati online na www.inshop.ba, a Ladies In čitateljke će prve saznati za specijalne cijene i ponude.