Lokacija koju vrijedi posjetiti: Znate li gdje se nalazi ova plaža s ljuljačkom?

Ako ste jedni od onih koji svaki slobodni trenutak iskoriste za bijeg na more, onda već sigurno znate da domaća obala krije neke od najljepših plaža koje se bez premca mogu mjeriti s onim svjetskim. Ovog puta smo pronašli plažu na Kvarneru u koju smo se zaljubili na prvi pogled. 

Moramo priznati da nema ništa bolje od uživanja na laganom povjetarcu, dobre knjige, omiljene muzike i naravno, plaže koja je kao s razglednice. Kao što smo spomenuli, na Kvarneru smo pronašli predivnu plažu koja se nalazi u malom mjestu u okolici Crikvenice, odnosno Rijeke. Jadranovo je već odavno jedna od omiljenih destinacija brojnih Zagrepčana, ali i ostatka kontinentalne Hrvatske.

Plaža o kojoj ovog puta govorimo nalazi se u uvali Grabrova, a prije nešto više od godine dana dodatno je uređena kako bi bila što atraktivnija. Tako je ova pješčana plaža vrlo brzo postala jedna od omiljenih destinacija i to zbog predivnog tirkiznog efekta, pogleda na otok Krk, ali i simpatične atrakcije koja je već sad pravi hit.

Naime, riječ je o ljuljački koja je postavljena u moru i na kojoj ćete s lakoćom napraviti neke od najljepših fotografija koje neizmjerno asociraju na tropske krajeve. Također, na plaži se nalazi i Grotte bar u kojem se možete osvježiti uz ukusne koktele i slične napitke, a u neposrednoj blizini je i nekoliko restorana, piše fashion.hr

Isto tako, budući da je ova plaža vrlo popularna, možete očekivati popriličnu gužvu pa ako vam je do mira i tišine, Jadranovo nudi nekoliko uvala u kojima možete biti sami.