Bez obzira što je ljeto i što dosta vremena provodimo vani, uvijek nađemo prostora da pogledamo novi film ili seriju koja je izašla na Netflixu.

Netflix je za to specijalizovan i već godinama uspjeva da bude dio naših života, dajući nam beskrajne sate zabave ispred ekrana. Ljeto je stiglo i nove produkcije se pojavljuju na zabavnoj platformi i čine da, samo iz trejlera, poželimo da ih otkrijemo.

U nastavku saznajte koje su to premijere koje će nas zaokupiti u narednom periodu!

The House of Flowers

Film će otkriti tajne kuće De La Mora. Niz događaja koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim i koji će donijeti nove misterije. Šta se tačno događa sa protagonistima i kakve ih avanture očekuju? Kako će se i u kojoj mjeri promijeniti odnosi među njima i koje su istine godinama dobro skrivane?

Premijera je 23. juna.

Good on Paper

Romantična komedija koja je usredsređena na ženu koja godinama stavlja karijeru ispred svog privatnog života. Odjednom dolaze usponi i padovi i sve što je znala mijenja se kada u njen život uđe muškarac koji se čini savršenim. Pametan je, lijep, uspješan i vjerovatno idealan za nju. Suviše dobro da bi bilo istinito. Ili možda ne?

Premijera je 23. juna.

 

The Naked Director, season 2

Sa početkom nove ere u Japanu 1989. godine, glavni junak ove serije, budući da je reditelj, smatra se liderom na polju senzualnih filmova, objavljujući mnoge video zapise u kontekstu svoje tematske serije. Međutim, sve je prevrnuto i granice njegovog života se neprestano mijenjaju …

Premijera je 24. juna.

 

The A List, season 2

Prijateljstvo i hrabrost grupe tinejdžera testiraju se na misterioznom ostrvu na kojem mrtvi nikada ne umiru … Avantura im je u krvi i ovo doba je najbolje vrijeme za testiranje njihove izdržljivosti, kultivacije uma i otkrivanja sopstvenog – fantastičnog i imaginarnog svijeta.

Premijera je 25. juna.

 

Sex/Life

Majka dvoje djece, pravi ogroman fantazijski povratak u prošlost. Sve ovo je u suprotnosti sa sadašnjošću, u kojoj je ona žena i majka. Iskušenja je mnogo, a uspomene na djevojački život bole, harpersbazaar.rs

Premijera je 25. juna.