Kolekcija koju smo dugo priželjkivali konačno je stigla! Od sada možete staviti omiljene boje legendarnog muzičara Princa.

Mogli ste i pretpostaviti da je prva u redu njegova omiljena boja – purple! Pored nje tu su i nijanse posvećene kreiranju njegovog prepoznatljivog sexy izgleda. Takozvani smokey-eye pogled zagarantovan je duplom paletom sjenki, eyelineri za isticanje očiju, tečni hajlajteri koji će dodatno pružiti suptilan sjaj jagodicama i vodootpornm puderi za savršeno prikrivanje svih nedostataka.

Ne smijemo zaboraviti ni Multitasker četkicu za šminkanje koja se istovremeno može koristiti kako na licu tako i na tijelu što u prevodu znači da ćete u svakom momentu biti sigurni da je apsolutno sve na svom mjestu.

Ono što je posebno interesantno naglasiti jeste da su obje palete ukrašene ilustracijom Princa, te da nose nazive njegovih najvećih hitova, poput Raspberry Beret ili Get Yo Groove On.

Zadivljujuće nijanse ultraljubičaste, metalno roze i suptilne lavande na sebi imaju ugraviran dobro poznati ljubavni simbol po kome je Prince i bio prepoznatljiv.

Photo: urbandecay.com