Prije nego što zvanično krenemo da uživamo u slobodi ljeta, našli smo savršene must have komade koji ne smiju nedostajati u vašem ormaru a koji će vam pružiti nezaboravne stilske nastupe.

Maksi haljine

Ljetne haljine definitivno možete koristiti u bilo koje doba dana i za bilo koju prigodu. U novim kolekcijama možete ih naći u intenzivnim, ali i u neutralnim nijansama. Sve što treba da uradite jeste da pokušate da pronađete onu koja vam odgovara. Poigrajte se modnim dodacima, dodajte moderne torbe, nakit i za ležeran izgled, kombinujte maksi haljine sa omiljenim patikama.

Odjeća od lana

Udoban, prijatan i mekan, lan ispunjava sve zahtjeve da bude na prvom mjestu. Od pantalona do haljina i suknji pronaći ćete najrazličitije dizajne izrađene od lana. Pogodnije su zemljane i neutralne nijanse, poput bijelih, bež i tonova pjeska. Lanena odjeća je najbolji izbor za vrele ljetnje dane.

Sandale

Bez obzira na vaš stil, sigurno ćete pronaći dizajn sandala koji odgovara ostatku vaše garderobe i koje ćete lako uskladiti sa svim komadima koje već imate u ormaru. Ravni modeli će vam pružiti udobnost, fleksibilnost i praktičnost. Uložite u kvalitet i dizajn i nabavite sandale koje ćete imati u svojoj kolekciji dugi niz godina.

Prugasta majica

Jedan od komada od kojih se Francuskinje nikada ne rastaju tokom ljeta. Jednostavna, a istovremeno toliko impresivna, možete je kombinovati sa svakodnevnim farmerkama ili bijelim pantalonama i suknjom. Ako već nemate prugastu majicu u ormaru, vrijeme je da je nabavite i sigurni smo da ćete je dugo nositi.

Pletene torbe

Ne možemo ne pomenuti jednu od najvećih ženskih ljubavi, tašne. Dakle, ako želite da budete potpuno u trendu ovog ljeta, investirajte u pletenu torbu. Bez obzira na to da li se odlučite za korpu ili preveliku torbu, potez koji ćete učiniti je „mat“ za ovu sezonu.

Kaftani

Kaftani su ključni dio ovog stila. Možete ih nositi na plaži, dok šetate uličicima ostrva na odmoru, ali i u gradu. Intenzivne kombinacije tonova će vam dati više poena. Kombinujte ih sa japankama ili papučama.