“Coffee table” knjige koje će osvježiti baš svaki kutak vašeg doma!

Društvena mreža instagram je poznata kao prava rizinica kreativnih ideja koje itekako ostavljaju traga u našim svakodnevnim navikama i odabirima. Pored modnog i beauty svijeta, ova popularna društvena mreža itekako diktira trendove i kada je uređenje doma u pitanju, a trenutno najpopularniji vezan je uz jedan pomalo neobičan detalj koji itekako čini razliku!


Činjenica jest da knjige obogaćuju naše živote, a od nedavno njihove korice čine jednaki efekt i kada je uređenje enterijera u pitanju. Upravo su ‘coffee table’ knjige glavni detalj u domu, a koji podiže baš svaki prostor na neku novu, luksuznu razinu. Kako im i samo ime kaže, ideja je da ih držite na stoliću za kafu, a funkcija je zapravo primarno dekorativna, iako ćete zasigurno rado s vremena na vrijeme prelistavati njihove stranice.

Također, ovaj detalj sjajan je odabir u trenucima kada se zaželite promjene, pogotovo u periodu kada gotovo svaki slobodni trenutak provodimo kod kuće i ako ih želite postići u što kraćem roku i bez velikih radova, piše fashion.hr

Pored uloge detalja, „coffee table“ knjige imaju ulogu i stilskog simola, posebno kada na svojim koricama nose imena zvučnih mofnih kuća, a upravo takve knjige koje će vas osvojiti na prvu, izdvojili smo u nastavku.

                                                    H&M Home (35 €)

                                                   Zara Home (75 €)

                                                       H&M Home (18  €)

                                                   Zara Home (120 €)

                                             Zara Home (106 €) 

                                                         H&M Home (70 €)