Jednostavno i elegantno: Ovo su prijedlozi kako da kombinujete bijelu majicu!

Home » Jednostavno i elegantno: Ovo su prijedlozi kako da kombinujete bijelu majicu!

Umjesto večernjih haljina, visokih potpetica i glamuroznog izgleda, svoj stajling smo posljednje dvije godine zamijenili ravnim cipelama i klasičnim odjevnim kombinacijama.

Bijele majice osvojile su veoma važno mjesto u ovoj kategoriji i sada su postale modernije. Ako želite priuštiti svježu suštinu „osnovnom“, ali svevremenskom komadu, donosimo vam nekoliko elegantnih i stilskih načina.

Klasika je sve…

Ukoliko želite stvoriti ležeran i opušten izgled, idealan za vikende i šetnje sa prijateljima, ne postoji ništa bolje. Umjesto pantalona sa ravnim nogavicama, možete odabrati bermude. Upotpunite odjevnu kombinaciju modernim modnim dodacima.

Opusti se

Bijela majica će upotpuniti bilo koji stajling. Za prohladne ljetne večeri, dovoljno je da ih kombinujete sa omiljenom haljinom i još preciznije sa slip haljinama. Dodaci će igrati vrlo važnu ulogu. Zlatni lanac i ravne sandale savršeno će upotpuniti vaš izgled.

Majica za cijeli dan

Bijela majica je pogodna i na poslu i za izlazak kasno u noć sa prijateljima. Jednostavno je možete kombinovati sa ravnim sandalama ili papučama i prevelikom torbom, što će vam dati jedinstveni stil, ali i priliku da uz sebe imate sve što vam treba cijeli dan van kuće. Crop pantalone ili midi suknja upotpuniće vaš  stajling na divan način.

Izlazak u grad…

Kada se spremamo za more, u našem koferu je uvijek potrebna bijela majica. U ovom slučaju, bilo bi dobro odabrati ležerne i široke modele kako biste mogli da ih nosite preko vašeg kupaćeg kostima. I tu se stvari ne završavaju jer imate priliku da je tokom dana kombinujete sa cvjetnim i prozračnim suknjama.

Kada sunce zalazi…

Kada je u pitanju večeranja garderoba, ovu ljepoticu možete bez ikakvih problema obući. Vrijeme je da pružite priliku kožnim bermudama koje će naglasiti vaš bijeli top. Da biste upotpunili svoj super elegantni izgled, dodajte sandale sa visokom potpeticom i crveni karmin. Lijep provod vam želimo!