Uljepšajte dom NEON bojama…

Vratile su se 90-te, ne samo u modu nego i u uređenje doma. U ova neobična vremena zaista možemo koristiti otkačene trendove. Neonske boje napokon nas ponovo dovode u dobro raspoloženje…

Trend enterijera za 2021. godinu dolazi iz 90-ih. Neon koji smo sakrili u podrumske kutije krajem 90-ih sada možemo ponovno iskopati. Sve više dizajnera enterijera, ali i kupaca u svoj se dom odlučuje uvrstiti svjetleće neonske znakove, ali neon se vratio i u obliku namještaja i ukrasnih predmeta živahnih neonskih boja, žute, zelene, ružičaste… Baš kao i u modi 2021. Ovaj put ove svjetleće boje ne krase samo naše odjevne kombinacije, nego i naša četiri zida.

Ukoliko želite dom koji izgleda poput onih u časopisima, onda trebate slijediti ovih 10 pravila koje koriste dizajneri. Da, sigurno će biti blještavo. Živi trend još uvijek nije samo nešto za hrabre, nego za sve koji žele malo „začiniti“ svoj svakodnevni život. Naime, postoji nekoliko načina kako pustiti da se neonski trend useli u dom. Za šarenilo cijeli zid može biti obojen – bilo u neonsko ružičastu ili plavu boju, nema ograničenja za vašu kreativnost. A ako se ne možete odlučiti, jednostavno uzmite oboje.

Jednostavno odredite sobu u kojoj možete raditi što želite – i tada postaje veselo. Za to su posebno prikladni kuhinja i kupaonica. Trend življenja tada je također suptilniji. Pojavljuje se sve više ukrasnih predmeta u neonskim bojama, na primjer okviri za slike, ali i tegle za cvijeće. Oni privlače pažnju, ali također se uklapaju u bilo koji drugi životni stil.

Za malo retro ljubavi neophodan je dodatak za trend: neonska svjetla su se vratila! Ovaj put ih ne vežemo oko ruku kao sjajne štapiće, nego radimo razne ukrase – rezultat su male poruke, srca, jednorozi, kaktusi koji daju svjetlost u neonskim bojama… Tako sada u osnovi možemo donijeti vlastitu neonsku reklamu kući.