Tri nove glumice u dugoočekivanom nastavku filma “Sex and the City”

Vjerujemo da je malo žena koje nisu pogledale barem jedan nastavka popularnog ženskog filma „Seks i grad“. Ono što se mjesecima priča jeste nastavak snimanja i izostanak jedne od popularnih aktera, Samante.

Da, Carrie, Miranda i Charlotte također su cool – ali, ruku na srce, Sam je ta koja u grad donosi pravo ludilo. Nekako jednostavno ne možemo zamisliti reboot „Seksa i grada“ bez nje. I tako misli većina obožavatelja. Za utjehu svim fanovima, umjesto nje dolaze tri nove žene. To i ne čudi, jer Samanthu definitivno nije tako lako zamijeniti.

„And Just Like That“  U novim nastavcima, pod nazivom  „And Just Like That“, Carrie, Miranda i Charlotte slave svoje ponovno okupljanje. Kako izvještava New York Post, banda djevojaka proširit će se sa tri nove prijateljice.

A budući da raznolikost i inkluzivnost također igraju ulogu u ponovnom pokretanju „Seksa i grada“, tri će žene biti različite boje kože. Još nije poznato koje će glumice glumiti nove likove. Reboot serije temelji se na istoimenoj knjizi Candice Bushnell, kao i originalnoj emisiji koju je stvorio Darren Star.

„Nastavak će pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte na njihovom putu od komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u 30-ima do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u 50-ima“. Snimanje započinje na proljeće.