Tajne ženske torbice…

E, tako bi mogli započeti priču o modnom dodatku koji je uvijek uz nas. Bilo da smo krenule na posao, trening, kafu ili plažu – torbica je tu.

Mi žene imamo neku posebnu sposobnonost kada je u pitanju sadržaj iste, jer evo da sada krenete vaditi sve što imate u torbi vjerujemo da bi se i nasmijale i obradovale, jer ste pronašle nešto odavno „izgubljeno“. Iskreno, svima nama uvijek najteže „padne“ kada prebacujemo stvari iz jedne u drugu, posebno iz veće u manju, i onda pola stvari zaboravimo, ili nam nedostaje pretinaca, ali dobro to su ipak slatke muke.

Nego, možemo li uopće krenuti bilo šta reći na ovu temu a da ne spomenemo nju? THE BAG!

Ova Zarina torbica je već stekla kultni status i uvjereni smo da nema djevojke koja je nije primjetila, iskomentirisala, odupirala se i na kraju kupila. Došla je prvo u bijeloj boji, a sada je stigla i u novim bojama, tako da će ovo biti glavna zvijezda ljetnih izlazaka 2021. godine, u to smo sigurni.

ZARA, 49,95 KM

Osim ovih kožnih modela s lancima, u trgovine su već došli i pleteni cekeri. Nekako, oni su uvijek prva asocijacija na plažu i odmor, a obzirom da su praktični (i veliki) idelani su za svaki dan, dok ne ugledamo more ili barem bazen.

MANGO, 69,95 KM                                     MANGO, 89,95 KM

Pull&Bear, 49,95 KM                                  Pull&Bear, 49,95 KM

ZARA, 59,95 KM

Cekere možete kombinirati na razne načine: uz haljinice, bermude i košulju, dugu suknju i jeans jaknu, na tenisice, baletanke, sandale na štiklu… mogućnosti su neograničene, samo dajte mašti na volju.

A za kraj samo ostavila nešto preslatko… to su modeli minijaturnih torbica, koje možete držati u kući, na nekoj komodi kao dio namještaja. Praktične i nisu, toga samo svi svjesni, ali da su ljubav na prvi pogled – e to jesu 🙂

ZARA, 59,95 KM

ZARA, 79,95 KM

       

MANGO, 29,95 KM                               MANGO, 39,95 KM

Do idućeg puta, vaša Magdalena @xenaratnica…