Stigla je aplikacija koja će vam pronaći savršenu veličinu grudnjaka!

Wacoalova nova aplikacija (dostupna i za Android i za Apple) posjeduje svu stručnost i preciznost mjerenja i donosi ga ravno u vaš dom. Sada iz udobnosti svog doma možete izmjeriti i kupiti savršen grudnjak. I neće vam trebati metar, niti bilo koje drugo pomagalo osim vašeg telefona.

Pet znakova da definitivno nosite grudnjak krive veličine – i kako pronaći pravu

Za razliku od ostalih kalkulatora veličine grudnjaka sa kojima ste se do sada susretali, aplikacija mybraFit donosi više od izbacivanja veličine na temelju dva mjerenja. Aplikacija uzima u obzir vaš tjelesni oblik, oblik grudi, tip tkiva grudi, nagib ramena i željeni fit, ostavljajući vam i preporuke o grudnjacima Wacoal (kojih ima više od 60) koje uglavnom odgovaraju vašim dojkama i vašem osobnom stilu, piše miss7.24sata.hr

Najizazovniji dio korištenja aplikacije bilo je pronalaženje prostora u mom stanu od 50 kvadrata u New Yorku da mi podupire telefon kako bi se mogla odmaknuti dovoljno daleko da se telefon pravilno postavi za skeniranje kamere. Nakon toga trebala sam napraviti nekoliko lakih poza i odgovaranja na pitanja, poput “Kakav je vaš oblik grudi?” i “Koji je vaš tip tkiva dojke?” (oba imaju puno deskriptora i informacija koji će vam pomoći da to shvatite) prije potvrde koju vrstu pokrivenosti preferiram.

U samo nekoliko minuta na moj email je poslan broj grudnjaka i veličina košarice grudnjaka, zajedno s popisom Wacoal stilova za koje je aplikacija mybraFit mislila da bih ih najviše voljela, opisala je jedna djevojka svoje iskustvo s korištenjem aplikacije.


Aplikaciju možete besplatno preuzeti, nadamo se da će kroz kraće vrijeme biti dostupna i za našu zemlju. Pa ako ste dio populacije koja misli da grudnjaci nikako ne mogu biti udobni (a mogu i trebaju biti ), zašto je ne biste isprobali? Mogli biste se iznenaditi kad saznate da grudnjaci nisu ni približno toliko grozni koliko mislite kada pronađete pravi model i veličinu.