Neobične Puffy sandale u potpisu Uga Paulona

Home » Neobične Puffy sandale u potpisu Uga Paulona

Na prvi pogled apsolutno osvajaju puffy sandale koje se mekanim remenčićima obavijaju oko stopala i izgledaju poput stiliziranih oblaka. Ako volite udobne, efektne i neobične sandale koje su održive, ne tražite dalje od modela brenda Ugo Paulon. 

Remenčići poput onih na minimalističkim sandalama, ali privlačniji zbog materijala od kojeg su rađene izgledaju kao nešto u čemu želimo provesti ljeto. Gdje su bile do sada? Brend je pokrenut tek prošle godine, a riječ je o ručno rađenim repurposed cipelama, odnosno modelima nabavljenima s eBaya koje su dobile novu, stylish priliku za život. Tajnovita dizajnerica koja se krije iza brenda ne otkriva više o sebi osim imena Elise, jer pažnju sa sebe želi skrenuti na modne dodatke, kako bi, kako kaže, “živjeli samostalni život”.

Elise je pokrenula projekt u junu 2020. godine, cipele koje nabavlja od dobavljača s eBaya upcycle tehnikom proizvodi u modele o kojima sad maštamo. Također, i naziv brenda dolazi od imena prvih dobavljača od kojih je s eBay stranice nabavila vintage cipele.

Nešto što je krenulo kao eksperiment, pretvorilo se u brend koji je odmah dobio pažnju javnosti i modnih entuzijasta. Jedini novi dio svake cipele je potplat, a dizajnerica smišlja rješenje kako ga proizvesti od reciklirane gume. S cipelama koje izgledaju poput komada namještaja – ili skulpture dizajnerica ima slobodu kreirati siluete koje s odjećom ne bi mogla dobiti, piše gloriaglam.hr

Nabaviti ih možete na službenoj stranici brenda, veličine su zbog procesa izrade ograničene, a cijena im iznosi oko 400 funti.