Pravo je vrijeme da obnovite paletu sjena za oči!

Palete sjena postale su sastavni dio naše svakodnevne make up rutine. Kako je sva pažnja u pogledu, neće vam ništa faliti ako obnovite svoju postojeću kolekciju nekim novim nijansama, a koje će sigurno pružiti onu ključnu tačku cjelokupnog izgleda.

Sigurni smo da se u vašoj kozmetičkoj torbici može pronaći poprilično impresivna kolekcija paleta sjenila, no koliko god ih voljeli imati nadohvat ruke, nerijetke su situacije da iz cijele palete iskoristimo svega nekoliko nijansi, dok ostale ignorišemo. Upravo zato je kod izbora palete važno voditi računa koliko nam se zapravo same nijanse sviđaju i kako ćemo iste uklopiti u naša svakodnevna izdanja. Nerijetko su omiljeni odabir palete u kojima glavnu riječ imaju zemljani tonovi, kao svojevrsna igra na sigurno, a ove nijanse izvrsne su za stvaranje zdravog i preplanulog izgleda, što je nešto čemu i težimo početkom proljeća.

NARS – Mini Voyageur Eyeshadow Palette

S druge strane, nakon zimske jednoličnosti i monotonije, malo smo se poželjeli vedrine, pa ako težite izgledu koji će svakako krasti poglede, onda su nijanse u nešto dinamičnijim i upečatljivijim tonovima izbor s kojim nema greške.

NYX – Ultimate Utopia Eyeshadow Palette

Iako je godina relativno tek započela, pojedine palete istaknule su se kao apsolutni favoriti, a u nastavku smo izdvojili one s kojima jednostavno nema greške!

Smashbox Cover Shot Eye Shadow Palette

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

Natasha Denona Bronze Eyeshadow Palette