Čim izađe prva zraka sunca, odmah izvlačimo iz ormara omiljeni komad odjeće… Zovemo ih prvi vjesnik proljeća – plisirane suknje! Iako se kalendarski i dalje ne nalazimo u spomenutom periodu, pravo je vrijeme da zavirite u aktualnu ponudu omiljenih brendova i pronađete divne modele u kojima ćete zablistati na najbolji mogući način.


Suknje jednostavno volimo, a posebno ako im dodamo i neodoljiv plise detalj koji izgleda tako dobro. Naime, plisirani modeli ističu se po mnogo čemu, a ono glavno je činjenica da je riječ o komadu koji je nepogriješiv odabirom za razne prilike. Plisirane suknje se s lakoćom prilagođavaju svim stilovima, kombiniraju s tenisicama i cipelama na potpeticu, pa ako već nemate svoj ‘must have’ proljetni model, sada ga morate nabaviti.

Isto tako, modeli su uglavnom midi, što je i karakteristično za plisirane suknje, a kombinovati ih možete s laganim košuljama ili tanjim džemperima, ali i raznim upečatljivim varijantama topova. Za koju god se varijantu odlučili, plisirane suknje podižu cijelu styling i daju mu ‘ono nešto!…