Cijeli koncept interneta i pretraživanja zapravo je osmišljen u vidu multitaskanja ili obavljanja više radnji istovremeno. Poveznice, reklame, vijesti, obavijesti – sve nas to na neki način potiče na korištenje više stranica istovremeno. Osim toga, određeni poslovi u svijetu interneta jednostavno zahtijevaju takav način funkcioniranja. Donosimo vam stranice i aplikacije koje su najčešće otvorene na svakom kompu jedne poslovne žene.

Google

Kao što je trenutno i na svjetskog razini, najpopularniji je Google. Počevši kao internetska tražilica, postao je pravi div prisutan u svakom kutu svijeta, a gotovo da ne postoji osoba na svijetu koja nije čula za Google. Google u sklopu znamenitosti koje trenutno postoje ili se odvijaju u svijetu, mijenja sliku loga. Prvi Google Doodle bio je posvećen The Burning Man festivalu. Najlakši način za pretraživanje interneta, svima je uvijek Google, a postao je toliko uobičajen da čak i starije generacije znaju što znači “guglati”.

Mail

Kao što je bilo za očekivati, naše članice, poduzetnice i managerice uvijek imaju otvoren mail za komunikaciju u kontekstu vlastitog biznisa.

Youtube

Youtube je također jedna očekivana web stranica na listi najkorištenijih kod mnogih poslovnih žena.  Osim za gledanje nekih edukativnih sadržaja i postavljanja vlastitih, Youtube nekima služi i za opuštanje uz muziku, piše womeninadria.com

Facebook i LinkedIn

Društvene mreže odavno su postale “must have” u poslovnom svijetu i savršen alat za marketing, između ostalog, zbog samog koncepta i dostupnosti javnosti koja ima mogućnost za povratnu informaciju. Društvene su mreže posebno popularne dama iz marketinga.

Ostale stranice koje se koriste, a često zavisi od vrste vlastitih biznisa:

rječnik engleskog jezika

Outlook

Instagram

Speaker Hub

My webinars – Zoom

Skype

MS Teams

Ladies In