Ako ste riješili da svom vjenčanju date prefinjen i elegantan stil, ova tema bi vas sigurno mogla zanimati. Ako ne volite previše moderne ali ni retro efekte odijevanja i ukrašavanja, Art Deco zapravo predstavlja zlatnu sredinu za kojom možete posegnuti.

Mnogi dizajneri su kreirali prelijepe ukrase za kosu koji bez obzira na to da li imate dugu ili kratku kosu, da li nosite podignutu ili preferirate puštenu kosu, mogu da učine vašu pojavu božanstvenom. Prozirne varijante traka za kosu sa nizom bisera ili šljokica, mini veo sa čipkom, perjem ili dragim kamenjem, kao i vrlo privlačni rajfovi, šnale i drugi detalji koji vašu frizuru mogu da pretvore u veličanstvenu, na dohvat su vam ruke.

Ovi ukrasi za kosu mogu vam biti inspiracija i za pronalaženje savršene vjenčanice koja će biti ukrašena na sličan način.

Dramatična šminka je takođe poželjna uz ovakve ukrase, ali i obilje drugog nakita ako je to stil koji preferirate. Takođe možete odabrati i drugu krajnost, koja će u sebi imati nježniji ton. Pronađite savršen detalj za svoju kosu, inspirisan Art Deco stilom.