Izaberite idealnu kućicu sa stilom za svog omiljenog ljubimca

Home » Izaberite idealnu kućicu sa stilom za svog omiljenog ljubimca

Ljubitelji životinja najbolje znaju koliko je potrebno ljubavi i pažnje za njegovu krznenu lopticu. Željni pažnje, maženja, igranja… oni su članovi porodice od trenutka kada pređu kućni prag. Sjetite se samo kako vas sretni čekaju kada otvorite vrata svog doma.

Koliko god oni bili sretni u vašem krilu ili krevetu, oni zaslužuju vlastiti kutak u kojem će se osjećati sigurno i zadovoljno. Kućice posebno dizajnirane za pse i mačke su upravo takva mjesta koja nude ljubimcima mogućnost da se u svom malom kutku udobno smjeste i uživaju bez ometanja. Danas vam predstavljamo zaista simpatičnu kolekciju kućica za pse i mačke kojima je teško odoljeti.

Bilo da imate manjeg ili većeg psa, malo mače ili odraslu macu, među kućicama koje vam predstavljamo sigurno ćete prepoznati nešto što odgovara tempu života i karakteru vašeg ljubimca. Dovoljno jednostavne, da ljubimcima bude lako da se smjeste u njima, a opet vrlo kompaktne i stilski kreirane da se sa lakoćom stapaju sa enterijerom savremenih domova.

Bilo da se kroz vaš dom proteže moderan, skandinavski ili minimalistički stil, ove kućice će u njima pronaći svoj smisao.