Kako bh. influenserice kombiniraju Kendall+Kylie kolekciju torbi za Deichmann?

Home » Kako bh. influenserice kombiniraju Kendall+Kylie kolekciju torbi za Deichmann?

Kendall i Kylie su se vratile!

Slavne sestre Kendall i Kylie Jenner lansirale su svoju četvrtu kolekciju torbi u saradnji s Deichmannom.

Kendall i Kylie Jenner članice su najpoznatije reality porodice na svijetu, poduzetnice, modeli i apsolutne vladarice društvenih mreža. Njihova saradnja s Deichmannom po četvrti put je veoma uspješna i smatramo da će modeli koji su nastali zahvaljujući ovoj saradnji biti primijećeni na bh. ulicama.

Ekskluzivna kolekcija torbica u Deichmann trgovinama

Najnovija kolekcija torbi s potpisom Kendall+Kylie svojom unikatnošću garantira modnu zapaženost, gdje god da se pojavite!
Kolekcija je kreirana za nadolazeću toplu sezonu, tačnije za proljeće/ljeto 2020. Kolekciju čine torbice oko struka, ruksaci, shopper torbe i elegantne torbice, a svaka od njih može se uklopiti u raznolike stilove.

Kolekcija je ovih dana stigla u Bosnu i Hercegovinu i od sada je ekskluzivno možete pronaći u bh. Deichmann poslovnicama.

Kako kombinovati popularne Kendall+Kylie torbice i kako ih nose bh. influenserice?

Kako ove torbice izgledaju u stvarnosti i na koje ih se sve načine možete kombinovati kao dio svakodnevnih modnih kombinacija pokazale su nam tri bh. poznate influenserice: Iman Karović, Mia Kozo i Amina Efendić, koje su vam sigurno sasvim dobro poznate kao autorice koje stoje iza rado posjećenih IG profila:  @iman.karovic, @miakozo, @aminaefendic.

U nastavku pogledajte kako na zanimljiv način iskombinirati ove popularne torbice.

Mia Kozo je veliki shaper ruksak odlučila kombinovati uz elegantni poslovni stil. Ruksak u koji vam može stati laptop i svi potrebni dodaci za posao bit će definitivni must have iz ove kolekcije.

Mini ruksak će i ove sezone biti najpoželjniji modni  dodatak koji će zasjati u trendi kombinacijama na bh. ulicama. Zbog svoje veličine veoma je praktičan, a u njega mogu stati sve vaše lične stvari.
Iman Karović i Amina Efendić su nam pokazale kako da vaša kombinacija uz ruksak iz nove kolekcije Kendall+Kylie izgleda potpuno neodoljivo.

Kendall+Kylie mini torbe možete bez problema uklopiti uz bilo koji look, a osim što će ga nadopuniti i podignuti, praktične su, jer u njih stanu sve najvažnije sitnice poput kozmetike, mobitela i ostalih stvarčica koje svakodnevno koristimo. Ukoliko želite upotpuniti svoju popodnevnu kombinaciju, ove torbe će biti savršen izbor.

Mini crni ruksak je ono što svaka djevojka treba imati u svom ormaru, s lakoćom ga možete kombinovati uz svaki vaš outfit i vaša kombinacija će uvijek biti u centru pažnje. Potpis poznatih sestara Kendall+Kylie, koji se na crnoj boji ističe, čini ovaj ruksak još poželjnijim.
Iman i Amina će vas sigurno inspirisati svojim kombinacijama, tako da će svaka od vas poželjeti da ovaj ruksak ima u svojoj kolekciji.

I vi možete osvojiti torbu  iz nove Deichmann kolekcije s potpisom poznatih sestara Kendall+Kylie. Posjetite našu FB stranicu (https://www.facebook.com/ladiesinmagazine/) i učestvujte u darivanju.