Vrijeme je za cool ruksake i torbe!

Home » Vrijeme je za cool ruksake i torbe!

Kolekcija ruksaka i torbi s potpisom poznatih svjetskih influenserica Kendall + Kylie Jenner stigla je u bh. Deichmann poslovnice.

Kolekcija će biti poznata po dobrom stilu i kvalitetnim materijalima.
Karakteriziraju je snažni  tonovi, zanimljivi modeli koji dolaze u jednoj ili više boja, te maštoviti detalji poput privjesaka i sve to s potpisom poznatih sestara Kendall+Kylie.

Kolekcija uključuje različite modele, od praktičnih trendi ruksaka, mini modela upečatljivog dizajna i boja, vrećastih modela s naborima do poznatih trendy pederuša.

Ruksak će i ovog proljeća biti nezaobilazan modni dodatak, a modeli ruksaka iz nove kolekcije s potpisom Kendall+Kylie će biti u centru pažnje.

U posljednjoj je godini posebno zasijao jedan model kojeg smo posudili iz 90-ih. Radi se o torbicama oko struka koje su se prvo sramežljivo uklapale u stylinge sve dok nisu postale opće prihvaćene.

Mini modele torbica možete bez problema uklopiti uz bilo koji look, a osim što će ga nadopuniti i podignuti,  praktične su jer u njih stanu sve najvažnije sitnice poput kozmetike, mobitela i ostalih stvarčica koje svakodnevno koristimo.