Rođendan Ladies In magazina

Home » Rođendan Ladies In magazina

Prije dvije godine počeo je izlaziti magazin namijenjen poslovnim i uspješnim ženama BiH

Priča je počela s Ladies In eventima, koje je cijenjena marketinška agencija Altermedia organizirala najprije u Sarajevu, Banjoj Luci i Tuzli, a kasnije i u Mostaru, promovirajući tako kulturu, žensko poduzetništvo i pozitivne životne vrijednosti.

Rezultat okupljanja preko 200 dama na jednom mjestu, gdje su imale priliku da razmijene poslovna i životna iskustva, bila je njihova želja da Ladies In event dobije i drugu dimenziju. To se i desilo, pa je prije dvije godine stvoren temelj za nastanak ozbiljnog novinskog projekta – Ladies In magazina, koji komunicira s uspješnim i poslovnim ženama BiH.

Ladies In storije, moda, ljepota, biznis, kultura, lifestyle… učinili su da svako izdanje magazina ponudi cjelovit sadržaj usklađen s preferencijama savremene žene. Naslovnice su bile drugačije. Osim uspješnih žena poznatih javnosti, svoje mjesto na naslovnim stranama konačno su počele dobijati i jake ličnosti koje su u svojim karijerama uspjele napraviti velike rezultate u domenu biznisa.

Sve vrijeme smo donosili priče i intervjue koji su mogli poslužiti kao putokaz svima onima koji žele živjeti produktivan i osmišljen život, a onda na kraju godine okupljali bismo zaslužne građanke BiH na Ladies In Awardsu dodjeljujući im priznanja za poduhvate koji su činili našu zbilju bogatijom.

Ladies In nastavlja sa svojom misijom i tekuće godine u kojoj vas očekuju zanimljivi dvobroji i specijalna izdanja.