UVJERITE SE I VI DA JE PRAVA TURSKA

Home » UVJERITE SE I VI DA JE PRAVA TURSKA

Spremna za minut 

Od kako je Grand kafa lansirala na tržište jedinstveni proizvod Grand Black and Easy, trebalo je uvjeriti konzumente prave turske kafe da je kafa iz male kesice od 8gr, ista kao ona koju pravimo u džezvama. U kvalitet ovog proizvoda su se uvjerili mnogi i jednostavno zaključili da je prava turska!

Većina nas ne može zamisliti jutro i početak dana, pauzu ili druženje bez šoljice prave turske kafe. U vremenu u kojem živimo i u kojem je upravo vrijeme najdragocjenije, eksperti iz Grand kafe su osmislili i razvili proizvod koji je jedinstven – prava turska kafa spremna za jedan minut. Potrebna vam je samo kesica Grand Black and Easy kafe koju prelijete sa 150 ml vruće vode. I vaša kafa je spremna, za sekund. Nema prljavog posuđa, nema čekanja da provrije, dostupna bilo kada i bilo gdje. I uvijek uživate u istom i mirisu i ukusu.

Grand kafa je vodila računa i o različitim potrebama i navikama ispijanja kafe. Tako je za ljubitelje čistog ukusa kafe, pripremila nezaslađenu kafu, a za ljubitelje slađe, kafu sa šećerom. Izaberite i vi svoj način ispijanja kafe i uživajte u ovom jedinstvenom proizvodu.

PRAVA TURSKA KAFA. SPREMNA ZA MINUT