Poput holivudskih filmova: Zabranjena ljubav Igora Vukojevića i Žanamari!

Home » Poput holivudskih filmova: Zabranjena ljubav Igora Vukojevića i Žanamari!

Bosansko-hercegovački kantautor Igor Vukojević, 14. februara je premijerno predstavio pjesmu i spot „Srce ne pita“, koje je uradio u duetu sa talentovanom i atraktivnom hrvatskom pjevačicom Žanamari. Modernu pop baladu o snazi zabranjene ljubavi, Igor i Žanamari simbolično su poklonili publici na Dan zaljubljenih, da dodatno rasplamsaju zaljubljena srca, ali i ona koja će to tek postati

Spot je snimljen u maniru starih holivudskih filmova, a za vintage atmosferu zaslužna je i prekrasna lokacija predsjedničkog apartmana u hotelu Horizont, Baška voda.

„Čim sam vidjela ovaj prostor, inspirisao me da našu priču ispričam u retro stilu“ kaže Žanamari, koja je režirala video spot zajedno sa svojim mužem Mariom Perčićem pod okriljem svoje producentske kuće V.R.H. Productions.

Saradnja sa Igorom Vukojevićem ipak nije bila slučajnost, priznaje Žanamari.

Zaista dugo pratim Igorov rad, imam čak i nekoliko njegovih albuma, koje zaista volim slušati. Sviđa mi se što sam piše svoje pjesme i dosljedan je sebi. Ne robuje muzičkim trendovima i eksperimentiše sa različitim muzičkim elementima, baš kao i ja. Kad smo se prvi put upoznali i on je meni priznao da me veoma cijeni kao muzičarku i da je siguran da ćemo jednom nešto zajedno napraviti, jer imamo sličan senzibilitet i muzički put. Kad mi je poslao master albuma da čujem, bila sam oduševljena! Moj muž Maki i ja obožavamo njegov posljednji singl „Bura“, koji će se takođe naći na albumu. Ja takođe imam album na vidiku, jer se skupilo zaista mnogo singlova, koji su izvrsno prihvaćeni od publike i radijskih urednika „Pina Colada“, „Romantika“, „Uragan“ i drugi“, dodala je Žanamari.

Ovim duetom Igor Vukojević najavljuje svoj novi album, koji će biti album prvenac na hrvatskom tržištu, a izdavač će biti „Croatia Records“.

Pjesma „Srce ne pita“ je istinita priča. Napisao sam je poprilično davno, ali sad je doživjela da bude snimljena u svojoj najboljoj verziji, u duetu sa Žanamari. A zašto duet sa Žanom? Zato što je prava rijetkost da neko tako dobro pjeva, tako odlično izgleda i da joj pjesma „stoji“, baš kao salivena. Vjerujem da će ovaj duet biti odlična najava albuma, kaže Igor Vukojević.