PREDSTAVLJENO UČEŠĆE BRANDA „JEEP“ NA OVOGODIŠNJEM SPORTSKOM OLIMPIJSKOM FESTIVALU ZA MLADE – EYOF

Home » PREDSTAVLJENO UČEŠĆE BRANDA „JEEP“ NA OVOGODIŠNJEM SPORTSKOM OLIMPIJSKOM FESTIVALU ZA MLADE – EYOF

Povodom učešća na ovogodišnjem najvećem sportskom olimpijskom festivalu za mlade – EYOF-u, brend Jeep je danas u Golf Clubu u Sarajevu upriličio radni doručak sa predstavnicima bh. medija

Prisutnima se obratio Aleksandar Stijaković, marketing menadžer brenda „Jeep“, koji je novinare upoznao o svim planiranim aktivnostima za vrijeme trajanja manifestacije.

„Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo dio ovog lijepog projekta. Brand Jeep je, kao ovogodišnji dijamantski sponzor EYOF-a, pripremio nekoliko aktivnosti za naredni period. Sutra, tačnije 30. januara, naš Jeep konvoj kreće u Rim gdje ćemo 31. januara, na zvaničnoj ceremoniji primopredaje, preuzeti olimpijski plamen i dovesti ga u Sarajevo 02. februara. Za vrijeme tog putovanja, napravićemo i jednu reportažu o putu olimpijskog plamena od Rima do Sarajeva. Osim toga, od 09. do 16. februara na dvije planine, Bjelašnici i Jahorini, brand Jeep će imati svoju regularnu postavku uz mnogo zanimljivih aktivnosti za posjetioce. Ovim putem pozivam i vas da nam se pridružite i da zajedno budemo dio ovog značajnog sportskog dešavanja“, izjavio je Stijaković.

Nakon završenog oficijelnog dijela, predstavnici medija su imali priliku pogledati i fotografisati se sa nekoliko Jeep-ovih vozila, parkiranih na platou Golf Club-a. Uslijedilo je lijepo druženje uz razgovor u ugodnoj atmosferi.