Budi zvijezda novogodišnje zabave

Home » Budi zvijezda novogodišnje zabave

 U noći najboljih zabava u gradu dozvoljeno je sve što vas čini glamuroznim, ekstravagantnim i drugačijim. Šta želite vi?

Viva La Diva

Da biste bili diva ne morate nositi isključivo brendiranu odjeću. Diva je prije svega pitanje ukusa, hrabrosti, stava i samopouzdanja, a ono što vidimo kod poznatih u odajama iskusne šnajderice možemo učiniti djelićem i vlastitog ormara.

 

Ledena kraljica

Kad god ovaj svijet postane dosadan, dizajneri počinju pronalaziti inspiraciju u kosmosu. Već nekoliko sezona u modi je metallic look, ikonska boja srebra i hladni tonovi u bijeloj boji. Poput svjetskog selebritija unesite malo visokog sjaja u vašu garderobu.

 

Fatalni mini

Kao društveni fenomen kratka suknja postaje popularna šezdesetih godina i promiče se kao važan dio modnog izražaja tokom cijelog 20. vijeka. U ovom jednostavnom, a opet šik komadu odjeće krije se najviše vatre.

Totalno drugačija

Ako smo nešto naučili prateći najveće svjetske događaje i prijeme povodom svečanosti, to je da možemo očekivati neočekivano. Kao pouzdani partneri za ovakve momente dizajnerima su se pokazali muzičari, koji i sami vole pomjerati granice. Biti privlačna dobilo je novi oblik.