AVON mark. Tatoo linija

Home » AVON mark. Tatoo linija

Avon donosi nešto potpuno novo u svojoj makeup kolekciji. Avon Lip i Brow Tatoo novi su proizvodi iz Avon mark. linije makeup proizvoda

O čemu se radi?

U vrijeme ubrzanog života, punog obaveza i stresa posebna pažnja se posvećuje  praktičnim rješenjima. Upravo jedno takvo rješenje su i najnoviji makeup proizvodi iz popularne mark. linije kozmetičke kompanije Avon. Sloboda koju nosi ova linija makeup proizvoda je nešto čemu neće odoljeti one dame koje jednostavno nemaju vremena za stalne popravke svog makeupa.

Avon mark. Lip Tatoo 2u1 olovka za usne je dugotrajna olovka koja služi kao olovka i ruž za usne, te vašim usnama daje intenzivnu boju koja traje tokom cijelog dana. Tanki vrh služi za precizno iscrtavanje usana, dok deblji kraj služi za popunjavanje usana bojom koja je obogaćena formulom koja ne isušuje usne. Ovaj proizvod dolazi u 8 neodoljivih nijansi. Cijena u aktuelnoj Avon brošuri je 12,90.

Avon mark. Brow Tatoo olovka za obrve je precizna olovka koja će vam obezbijediti izgled obrva kao iz salona i to u par jednostavnih pokreta. Jedinstveno kreirana olovka pri nanošenju imitira prirodni rast i izgled obrva kako bi one izgledale što prirodnije. Inovacija kojoj nećete odoljeti donosi i dugatrajnu boju koja će trajati tokom cijelog dana. Ovaj proizvod dolazi u 3 prirodne nijanse. Cijena u aktuelnoj Avon brošuri je 12,90.

Nove makeup proizvode pronađite u aktuelnoj Avon brošuri na: https://bit.ly/2LAAazW