JAGERMEISTER ZIMSKO DARIVANJE: Jeste li spremni za Rim?

Home » JAGERMEISTER ZIMSKO DARIVANJE: Jeste li spremni za Rim?

Posljednji mjeseci Stare godine tradicionalno su obilježeni darivanjem, te je i ove godine Jägermeister odlučio najvjernije fanove obradovati vrijednim poklonima

Od 12 decembra na Jägermeister Facebook i Instagram stranicama starta zimsko nagrađivanje. Inspirisani motom „ Sakupljajmo uspomene, a ne stvari“ Jäger tim je pripremio čak dva putovanja. Prva destinacija je Tuzla. FM JAM, iz koga su izašla velika imena hip hopa bh scene, poput Ede Maajke, Frenkie, Kontra, Indigo…, slavi devetnaesti rođendan. Jägermeister vas i vašu ekipu vodi upravo na proslavu, uz uključeno noćenje u Tuzli te upoznavanje sa FM JAM ekipom.

Vječni grad Rim sljedeća je destinacija. Petodnevno putovanje sa ekipom i mnogo nezaboravnih uspomena samo su dio avanture koju je Jäger tim namjenio svojim fanovima. Putovanje uključuje avionsku kartu, plaćen smještaj i mnogo pozitivne energije i zabave.

Pored ovoga, pod borom će se naći i nagrade za one koji vole da sa ekipom provode vrijeme kući ali i nagrade za ljubitelje tehnologije i naravno najpoznatijeg njemačkog likera.

Zimsko darivanje samo što nije počelo. ILI si u igri ili ne dobiješ ništa!