Ladies In Awards – Izbor žene godine 2018

Home » Ladies In Awards – Izbor žene godine 2018

Na «Ladies In Awards – Izbor žene godine 2018», koji će se održati 13.12.2018. godine u Swissotelu u Sarajevu, proglasit će se najuspješnije žene iz različitih oblasti, a samo jedna od njih će osvojiti laskavu titulu «Žena godine 2018»

Kako bi istaknuli važnost uloge žena na današnjoj poslovnoj, ekonomskoj, kulturnoj i socijalnoj sceni Bosne i Hercegovine, te im pružili mogućnost za međusobno povezivanje kroz promociju istinskih životnih vrijednosti, marketing agencija Altermedia je prije tri godine pokrenula projekat «Ladies In».

Taj jedinstveni događaj je za kratko vrijeme uspio stvoriti zajednicu od 35.000 članica, sve redom uspješnih žena u našoj zemlji, koje se  jednom mjesečno okupe na gala eventima, u četiri bh. grada Sarajevo, Tuzla, Banja Luka i Mostar, kako bi promovirale kulturu, žensko poduzetništvo i istinske životne vrijednosti.

Članice «Ladies In» zajednice su upravo bile inicijatorice za pokretanje Ladies In Magazina, koji je ujedno i organizator projekta «Ladies In Awards – Izbor žene godine».

Nakon prošlogodišnjeg izbora Ladies In Awards – Žena godine 2017, kada je titulu ponijela Marijela Margeta Hašimbegović, bivša direktorica Narodnog pozorišta, Ladies In magazin će i ove godine predstaviti 14 dobitnica Ladies In Awards – priznanja iz različitih oblasti.

Ženu godine biraju članice Ladies In zajednice, te čitatelji portala i magazina Ladies In, koje su glasale preko posebne aplikacije koja je objavljena na web portalu www.ladiesin.ba.

«Ženu godine Ladies In 2018» očekuje unikatni, zlatni prsten, koji je specijalno urađen za ovu priliku, a predstavlja repliku nakita sa dvora srednjovjekovne Bosne.

Ovaj glamurozni događaj i ideju podržali su i neki od najvećih brendova i kompanija:

Jana-generalni pokrovitelj, Aqua Mineral-zlatni sponzor, dm drogerie markt i KARE Sarajevo-srebrni sponzori, oficijelno vozilo-Mercedes-Benz BiH, te prijatelji projekta: Swarovski, Mak Zara, One Suite Hotel i Svijeća sa porukom.

Treba napomenuti da je «Ladies In», zbog svoje specifičnosti i originalnosti, u 2016. i 2017. godini proglašen najboljim projektom u BiH.