Zavirite u novu vilu Taylor Swift

Home » Zavirite u novu vilu Taylor Swift

Na Forbsovoj listi sto najmoćnijih žena svijeta Taylor Swift se broji kao najmlađa, a to dokazuje i činjenica da se sa samo 25 godina njena neto vrijednost procjenjuje na 240 miliona dolara. U svom vlasništvu drži više od desetak nekretnina, a nedavno se tom popisu pridružila i kuća iz svima nam poznatog, Beverly Hillsa. Donosimo vam nekoliko slika kuće o kojoj možemo samo sanjati

Priredila: Ilma Jakubović

Ova nekretnina vrijedna 25 miliona dolara, sagrađena je čak 1934. godine, a povezuje se s velikom glumačkom porodicom tog vremena prezimena Goldwyn. Njen arhitekt Douglas Honnold nacrtao je kuću koja je uistinu san snova, pa se ne čudimo iz kojeg se razloga svidjela ovoj pjevačici. U svojoj mapi prekrasna vila broji šest spavaćih soba, pet kupatila, dva apartmana, biblioteku, garažu, kino dvoranu, teniski teren, vanjski bazen i mnogo toga.  

Također, u kući se nalaze i apartman za goste koji ima svoju kuhinju i kamin. Na drugom spratu su dvije sobe s kupatilom te prostranom terasom, a na posljednjem spratu nalazi se glavna spavaća soba, garderober  za ‘nju’ i ‘njega’ i bar.

Enterijer stiže s velikim vinskim podrumom i chefovom kuhinjom s vrhunskim aparatima. Također, velika terasa uređena je u stilu palube s koje se prostire pogled na prekrasnu šumu i okolnu prirodu.

Osim toga, čitavo izdanje se nalazi na 2950 kvadratnih metara, a osigurano je i sistemom od čak 11 kamera za potpunu sigurnost i privatnost.