Magazin Ladies In i Mercedes-Benz okupili utjecajne dame i podstakli na međusobno osnaživanje

Home » Magazin Ladies In i Mercedes-Benz okupili utjecajne dame i podstakli na međusobno osnaživanje
Magazin Ladies In i Mercedes-Benz okupili utjecajne dame i podstakli na međusobno osnaživanje

 Sinoć je u prelijepom ambijentu hotela Hills održan drugi po redu ”She’s Mercedes Fashion Dinner”, pod pokroviteljstvom Ladies In Magazina, a u organizaciji agencije Altermedia.

 Ovoj glamuroznoj večeri odazvale su se pripadnice bh. modne, biznis, kulturne i društvene elite, a koje su i ciljna skupina Mercedes-Benz automobila.

 Elegantne, uspješne, odvažne i lijepe, dame su se smjenjivale ispred She’s Mercedes walla, nasmijane pozirajući fotografima, i vidno oduševljene novim modelima A i C klase koji su im sinoć i predstavljeni.

 Oficijelni dio programa obilježio je panel o temi “Kako motivirati žene da postanu odvažne, ostvare svoje potencijale, steknu samopouzdanje koje im pripada i stvaraju bolji svijet”.

Sudionici panela bili su: Adis Bradić (predstavnik Mercedes-Benz automobila za BiH), Nejla Manov (Brand Manager Orbico Beauty za lifestyle parfemske brendove), Nela Hasić (Regionalna direktorica Think pink i Race for the cure), te Elma Zećo (Izvršna urednica Ladies In Magazina).

Panelisti su odgovorili i na pitanja o aktuelnim trendovima u auto, beauty, modnoj i medijskoj industriji, te poslali vrijedne poruke, a u cilju osnaživanja, motivacije i podizanja samopouzdanja kod žena.

 Nela Hasić je zahvalila Mercedes-Benz kompaniji na podršci i pomoći koju pružaju projektu Race for the cure, zajedno u borbi protiv karcinoma dojke.

Uloga moderatorice večeri i ove godine pripala je Maji Čengić, poznatom bh. TV licu.

 Ponosan sam što na jednom mjestu vidim lijepe, uspješne, odvažne, hrabre i utjecajne dame, koje su i naša ciljna skupina, i prema kojima i kreiramo Mercedes-Benz vozila. Posebno sam sretan što možemo takvim ženama ponuditi luksuz koji zaslužuju i koji im dodatno podiže samopouzdanje, a to je jedan od novih Mercedes-Benz automobila –  istakao je Adis Bradić.

 Specijalna gošća na događaju bila je modna dizajnerica Belma Tvico, koja je i jedna od brand ambasadorica Mercedes-Benz vozila, a čije haljine ove večeri nosili su modeli/hostese koje su mamile poglede prisutnih dama.

 Izabrana je i ovogodišnja brend ambasadorica, gospođa Bilsena Šahman, koja će imati priliku da izabere i testira jedno od najnovijih Mercedes vozila, a čija priča i utisci vožnje bit će objavljena u novom printanom izdanju Ladies In Magazina.

 U nastavku večeri, dame su uživale u ukusnim delicijama restorana hotela Hills, koktelima pripremljenim samo za njih, vrijednim poklonima prijatelja projekta: Orbico Beauty sa brendovima Bruno Banani, Pepe Jeans i Clinique, Diners Club BH, koji je damama ponudio besplatno članstvo i ukusnim Mak Zara pralinama.

Zabavni dio prepušten je profesionalcima, bandu Sunday Stories iz Sarajeva.