She’s Mercedes powered by Ladies In magazin

Home » She’s Mercedes powered by Ladies In magazin
Večeras (14.11.) u Hotelu Hills, u našem glavnom gradu, održat će se još jedno druženje za dame, Ladies In „She’s Mercedes“. Riječ je o događaju kojim je ova auto kompanija napravila iskorak u promociji, te se fokusirala na dame kao svoju ciljnu skupinu. Događaj je organiziran s ciljem promocije novih automobila ove renomirane auto kuće, ali i umrežavanja uspješnih poslovnih žena iz svih dijelova BiH

Ponosni smo na našu saradnju s kompanijom Mercedes-Benz, te im neizmjerno zahvaljujemo na povjerenju koje, i ove godine, imamo pri realizaciji projekta, u kampanji #ShesMercedes. Večeras, u prekrasnom ambijentu Hotela Hills okupit ćemo pripadnice bh. modne, biznis, kulturne i društvene elite, a koje su ciljna skupina Mercedes- Benz vozila. Na ovoj glamuroznoj večeri govorit ćemo o međusobnom osnaživanju, trendovima u svijetu automobila, mode, beauty industriji i izazovima, ali i iskustvima uredništva Ladies in magazina, koji je i glavni medijski partner projektakazala je koordinatorica projekta Minela Vilić i dodala:

– Pitanje i tema na koju će svi panelisti odgovoriti je “Kako motivirati žene da postanu odvažne, ostvare svoje potencijale, steknu samopouzdanje keje im pripada i stvaraju bolji svijet?

Dame će večeras izabrati i ovogodišnju brand ambasadoricu Mercedes-Benz vozila, čiju ćemo priču i iskustva vožnje imati priliku čitati u printanom izdanju Ladies In magazina, ali i na portalu. www. ladies in.ba

Podsjećanja radi, prošlogodišnja brand ambasadorica Mercedes-Benz vozila bila je Mirsada Hodović, suvlasnica i direktorica kompanije Master-H d.o.o. Ova dama je sedam dana vozila novi model ove autokompanije.

Model koji sam vozila je GLC 250D 4 Matic. Nadmašio je moja očekivanja. Mercedes nije bio na mojoj listi želja, kada su automobili u pitanju, nakon ove vožnje potpuno sam razuvjerena – tada je izjavila Hodović.

Gošće koje budu prisustvovale eventu očekuju i neizostavni vrijedni pokloni partnera projekta Mercedes-Benz, Orbico Beauty s berndovima Bruno banani, Pepe Jeans i Clinique, Diners Club-BH i slatkiši Mak Zara.

Za dobru atmosferu pobrinut će se i band Sunday Stories iz Sarajeva.