Osamdesete kao inspiracija za uređenje doma

Home » Osamdesete kao inspiracija za uređenje doma
Često s nostalgijom i sjetom gledamo na neka prošla vremena i modne trendove. Nekim modnim trendovima i njihovom povratku se radujemo, dok za pojedine bi voljeli da ostanu u dalekoj prošlosti. Trenutno se na velika vrata vraćaju trendovi uređenja interijera koji su bili popularni 80-ih, a mi vam donosimo naše favorite

Za 80-e možemo reći da niti jedno razdoblje nije bilo toliko voljeno i omraženo istovremeno. Sigurno ste do sada primijetili kako su trendovi 80-ih na vrhuncu popularnosti, kako na pisti, ulicama, tako i u našim domovima.

Ljubitelji veselih interijera i prirode oduševit će se tropskim motivima. Razni uzorci lista banane na tapetama i namještaju su trenutni must-have te će ovaj veseli trend preplaviti mnoge interijere.

Teške stolove od drva zamijenite onim staklenim, pogotovo u dnevnom boravku ili blagovaonici. Stakleni stolovi savršeno se uklapaju u naš moderan svijet koji je pun boja i grafičkih uzoraka. Kada smo kod boja, na njih nikako ne smijete zaboraviti ako želite 80-te u svome domu, pogotovo žutu i ružičastu koje će svaki dom osvježiti. Roza kupaonica ili žuta kuhinja, izbor je na vama, zato uzmite najbolje što su 80-te godine pružile i interpretirajte ovaj prepoznatljivi stil u svome vlastitom domu. (fashion.hr)