Evo ko je dobio titulu najseksi muškarca u 2018. godini?

Home » Evo ko je dobio titulu najseksi muškarca u 2018. godini?
Američki magazin People od 1985. godine tradicionalno dodjeljuje priznanje za najseksi muškarca na svijetu. Ovu titulu prvi je dobio tada 29-godišnji Mel Gibson

Prošle godine to je bio country-pjevač Blake Shelton.

  • Čitav život sam ružan. Ako barem godinu dana mogu biti seksi, pristajem na to – našalio se tada Shelton.

Titula se ove godine vraća u glumačke ruke. Naime, People je najseksi muškarcem na svijetu za 2018. godinu proglasio britanskog glumca Idrisa Elbu.

-Stao sam pred ogledalo, malo se posmatrao i rekao sam sebi: Da, danas si nekako seksi.’ Iskreno, bio je to lijep osjećaj. Lijepo iznenađenje koje godi mom egu, rekao je Idris u intervjuu za magazin nakon proglašenja.
Zgodni 46-godišnji glumac proslavio se ulogom u obožavanoj američkoj kriminalističkoj seriji “The Wire”, prema mišljenju kritičara i publike jednoj od najboljih TV serija svih vremena. Poziciju cijenjenog glumca učvrstio je ulogom u britanskoj seriji “Luther”.

Mnogi su ga željeli vidjeti u ulozi Jamesa Bonda, ali Idris je u augustu opovrgnuo glasine da će upravo on postati novi Bond i zamijeniti Daniela Craiga.

Uz novu sezonu “Luthera”, uskoro ga očekuje i premijera humoristične serije “Turn Up Charlie”. Elba i producent Gary Reich zajedno su razvili ideju za seriju o vječnom neženji i DJ-u koji silom prilike postaje dadilja problematičnoj kćeri svog najboljeg prijatelja.

Osvajač nagrada Zlatni Globus, Emmy i BAFT-a također se bavi i glazbom pod imenom DJ Big Driis. Izdao je nekoliko EP-ja te gostovao na albumima mnogih drugih muzičara. (zadovoljna.hr)