Game of Thrones dobiva još sezona!

Home » Game of Thrones dobiva još sezona!
Prije nego što Game of Thrones dobije konačan rasplet koji je zakazan za sljedeću godinu, dobit ćemo novi materijal iz svijeta Westerosa

To je zato što HBO radi na prequel seriji prije samog finala temeljenoj na knjizi ‘Song of Ice and Fire’ Georgea R.R. Martina. Prequel će vjerojatno započeti s produkcijom sljedeće godine, no tačan datum emitiranja još uvijek ostaje nepoznat. Jane Goldman, koja je napisala pilot ‘Long Night’ pod svojom palicom vodit će čitavi serijal, a kompletna postava redatelja i glumaca još uvijek je u potrazi.

Imamo sretne vijesti za sve fanove serijala „Game of Thrones“. Izgleda da nećemo morati čekati sve do 2020. godine kada je najavljena završna sezona.

CNN obećava kako je riječ o novom dijelu Game of Thrones svemira s kojim još nismo upoznati:

  • Od užasnih tajni Westerosove povijesti do pravog podrijetla White Walkersa, od misterija Istoka pa sve do legende o Starkovima… ništa od ovoga nije priča koju mislite da znate kazali su iz CNN-a.

Još nema datuma objavljivanja ili vremenskog okvira za ovaj projekt, no poznato je kako u priču ulazi Naomi Watts. Popularna glumica koju najbolje znamo iz filmova „Krug“ i „King Kong“ prvi je najavljeni član nove glumačke postave.

Tačni detalji o njenom liku su nepoznati, no najavljeno je kako će Naomi tumačiti harizmatičnu članicu visokog društva koja skriva mračnu tajnu. Hmm, mirišemoli ovdje novog člana porodice Lannister? Preostaje nam samo špekulirati. CNN je sljedećeg dana objavio vijest da će se Naomi pridružiti i glumac Josh Whitehouse.

Pokretači ovog kultnog serijala David Benioff i D.B. Weiss odlučili su ne biti previše uključeni u ovaj projekt, no ostat će kao jedni od izvršnih producenata, ostavljajući vrata otvorena za novog showrunnera koji će dati novo ruho svijetu Westerosa. Malo je reći da jedva čekamo, a ne sumnjamo da ste i vi itekako nestrpljivi. (fashion.hr)